fredag 27. april 2018

Ingefær i kaldt vann

Når du får lyst på en røyk, ta deg en kopp te, for eksempel av ingefær. En mugge kaldt vann med ingefær og sitron i . Ofte fyller jeg også bare på nytt kaldt vann på ingefærrestene. Ha alle ingrediensene i en bolle som tåler kokende vann.


Ingefær er elsket av en hel helseverden. Kok opp vann og hell det over.

Sil vannet over i en mugge og sett i kjøleskapet. Ved siden av dens kulinariske bruk, har ingefær også vært populær gjennom tiår verden over på grunn. Det er best å drikke denne juice kald , og en gang om dagen. Rør ut ingefæren , sitronsaften og honningen i ½ dl kokende vann. Fyll opp med isbiter og kaldt vann.


Her på bildet bruker jeg lime istedenfor . Les hvordan ingefær demper betennelse og smerter. Vann er den beste tørsteslukkeren, men tørste er ikke den beste.

Skjær tynne skiver av ingefær og sitron, og fyll glasset med kaldt vann. BAKTERIEDREPENDE DRIKK: Kan drikkes både kald og varm. Denne drikken kan avverge sykdom, og det er spesielt tre ingredienser hjelper deg i krigen mot snørr: ingefær ,. Bland dem sammen, og hell kokt vann over. Det finnes minst like mange grunner til å spise eller drikke ingefær. Heller det over i en stor mugge og fyller opp med kaldt vann fra springen, . Januar er høysesong for sunne nyttårsforsetter og kalde dager.


I likhet med sitron, er også ingefær anbefalt å få i seg daglig. Ha sitronsaften i et tekrus, og hell i litt kaldt vann. Drikken bør ikke bli rykende varm, så derfor det kalde vannet. Ha gurkemeie, ingefær og . INGEFÆRTE FOR STERKERE IMMUNFORSVAR 2ml vann.


Honning Ha vannet i en kjele og kok opp. Da siler jeg ut ingefærbitene og heller vannet på en passene flaske. Tilsetter saften fra en sitron, og setter kaldt i kjøleskapet. INGEFÆR ISTE 5ss revet ingefær ( kan også kjøpe ingefærteposer ) ½ sitron dl kokt vann 9dl kaldt vann 4ss honning. Jeg er ikke så glad i ren ingefærshot , så tilsetter gjerne litt eple i min.


Eplejuice (ikke fra konsentrat).

Slik gjør du: Skrell og kutt opp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg