tirsdag 24. april 2018

Deler til foma høytrykkspyler

Bur litt usentralt så hadde vært fint om . Vi har et av landets største utvalg av reservedeler til Foma. Finn frem til den helt riktige . Her har vi satt sammen et utvalg av høytrykkspylere som er perfekt til behandling av bil, hus og hage. FOMA Norge AS er distributør av FOMA rengjøringsmaskiner i Norge.


Vi lagerfører de fleste produkter, samt tilhørende ekstrautstyr og reservedeler.

FOMA 7er en allsidig vasker, som kan tilkobles vanlig stikkontakt med 10A sikring. Med store hjul og god lagringsplass for utstyret er den enkel å håndtere. Kärcher KPremium FC Plus Flex høytrykkspyler. Foma tilbehør høytrykksvasker. SS Energiteknikk er autorisert IPC FOMA forhandler og service partner.


Gratulerer med din nye FOMA høytrykksvasker , den vil forenkle rengjøring av bil, båt, hus,. Følsomme deler som gummi, stoff og lignende, må ikke vaskes med. De leverer også alt innen.

Som en del av vår service lagerfører vi store mengder reservedeler til maskiner kjøpt hos oss. Trenger ny høytrykksspyler. Se brukte produkter og demoprodukter. En effektiv høytrykksspyler trenger både trykk og volum, men slikt er ikke. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Fortynn del vaskemiddel i 3-deler vann og bland godt. Høytrykkslange og pistol passer sikkert på flere. Som regel trenger du kun en stjernetrekker for å feste enkelte deler på.


Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser. Se hvilken høytrykkspyler som kommer best ut når vi sammenligner flere. En kompakt høytrykksvasker bygget på ny teknologi som gjør den spesielt lett i vekt, kun kg. Lukket oljesmøringssystem for høytrykkspumpen gjør den helt . Kontroller først at alle hoveddeler følger med i esken, og at det ikke er noen synlig . Legg til i innkjøpslisten.


Nilfisk, vil Karcher deler passe til den spyleren? Vurderer også KPremium til Karcher, men eg veit ikkje om dei har nokon god kvalitet. En god høytrykksspyler skal gjøre en god jobb på mange ulike.


Hamron høytrykksvasker 140bar.

Hadde planlagt å se etter messetilbud på høytrykkspyler, og det fant jeg. Avgangsnippel for FOMA høytrykkspyler. Enten gjennom våre forhandlere, egne service-biler eller direkte fra vårt Nordiske hovedlager på . Vi opplevde at deler knakk under montering.


Verdenspremiere: AVA høytrykkspylere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg