fredag 13. april 2018

Hvordan koble fiberkabel

I røret skal det blåses inn en fiber kabel. Hvordan installere Altibox. Står du med spaden i ene hånden, og fiberkabelen i den andre – klar til å grave i vei for endelig å få Altibox i hus? Her får du hjelp til hvordan du graver ned fiberkabelen fra tomtegrensen til grunnmuren.


Skulle flytte hjemmesentralen i . Canal Digital fiber installasjon, erfaringer.

Bredbånd og andre internett. Fiber lagt inn, kabling fra boks. Hvorfor skal fiberkabel blåses - Internett og nettverk 27. Koble sammen switcher med fiberkabel - Internett og nettverk.


Her finner du ut hvordan du gjør dette selv. Der det ikke er luftstrekk i dag må du selv grave ned røret for fremføring av fiberkabelen inn til boligen din. Eidsiva bredbånd vil føre fiberkabelen helt frem til din bolig.


I skjøteboksen vil innefiberen bli koblet sammen med fiberen utenfra.

Og kutte fiberen er dyrt og vanskelig for du må ha fag folk spesial utstyr for og skøyte en fiber kabel er på en måte som og. Skal du koble fiberen fra kontakten i boksen bør du sette på . Fra denne vil det gå en innendørs fiberkabel til en innendørs fiberboks som. Fra denne boksen vil det gå en tynn fiberkabel til der du ønsker din hjemmesentral plassert. Første skritt er å legge fiberkabel inn i bygget. Montøren kobler så fiberen til hjemmesentralen.


PC eller router kan kobles direkte til uttaket som blir montert i leiligheten. På befaring finner vi ut hvordan fibernett kan installeres i deres bygg. Hvor skal fibernettet bli koblet til? Når det er gjort kobler du en hjemmesentral til fiberkabelen som du . SFPs og GBICs er moduler som er satt inn nettverk svitsjer og rutere for å koble fiberkabler.


SFPs koble fiberkabler som har LC -kontakter , som er mindre enn . Ta tak ene enden av multimode fiber kabel og koble den til et . Det planlegges med maksimum to, unntaksvis tre fiberkabler per spenn mellom. Se vedlagte beskrivelse på hvordan internkabling i boligen kan utføres. Norge har mulighet til å koble seg på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg