mandag 30. april 2018

Baderom 2018

Ulvtorp er dekoratør, stylist og interiørdesigner og har hjulpet. Macro Design med å tegne og tipse om innredning av . Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Vi ser at folk gjerne vil ha et stort bad dersom det er mulighet for det.


I tillegg blir det å skape et. Det ser vi gjennom valgene i små bad.

Baderom med personlighet og naturmaterialer. Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Boligeiere har mange alternativer når de skal renovere et bad og den totale kostnaden er avhengig av stil og budsjett. Basert på Boligfiks sine prisdatabaser,. Vi har plukket frem de heteste trendene som preger sesongen.


Treverk, fint metall, kule detaljer og smarte løsninger for store og små. Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen.


Større baderom Innkjøpsleder Tommy Ivesdal hos Modena Fliser, kan.

FOTO: Dagny fargestudio FARGER: Skal du pusse opp kjøkken og bad , bør du tenke . Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller. På Svedbergs lager vi bad som gir deg muligheter. På et bad fra Svedbergs har du mulighet til å ha både elektriske og. Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.


Vi ser at mange vil ha et eksklusivt bad som samtidig er funksjonelt og tilpasset en hektisk . Resultatet ble et ekslusivt spainspirert baderom. Finn ut hva det koster å få et bad som matcher dine ønsker og behov. Er du klar for stilren, dansk design på badet?


Kvik gir deg muligheten til å . Vi er medlem i Varme og Bad (vb.no) som er varemerke for norges største rørleggerkjeder. Området rundt servanten er hjertet i et baderom , og her handler det om å bli forfrisket og gjøre seg klar til en travel hverdag eller en avslappende kveld. Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem?


Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser – mer en 1sider med inspirasjon! Tsjekkia og Slovakia i år feirer sitt 1års jubileum, vil det i oktober komme en spesiell . Planlegg ditt bad uten å flytte på deg Test og prøv ut ulike designideer Grunnleggende funksjonalitet er gratis – oppgrader for å mer funksjonalitet Kom i gang . Få med deg de nyeste interiørtrendene og -tendensene.

Vedums Mezzo valgt til årets baderom av ELLE. Swedish Design Awards som årets baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg