torsdag 19. april 2018

Pontonger til flytebrygge

NO MANGE ÅRS ERFARING OG KJEMPEMANGE FORNØYDE SELVBYGGERBRYGGEBYGGERE OVER HELE NORGE! Rotasjonsstøpte pontonger i polyetylenplast, fylt med ekspandert polystyrene. Produktene er produsert i . Stabile og slitesterke pontonger til flytebrygger. Sommerbutikken AS er ledende leverandør av utstyr til badeplass, marina og offentlige friluftsanlegg.


Brygger, badeflåter, stupebrett, markeringsbøyer, livbøyer.

Vi har nå pontonger til salgs fra Finn. Jamax flytebrygger er modulbasert og ett av markedets mest fleksible bryggesystem. Bryggene har pontonger med god oppdrift og pontongene gir svært god . Spesialbestilt brygge , byggesett.


Komplett brygge med treverk, og pontonger med festeører for treverk . ALT INNEN BRYGGER OG BRYGGEUTSTYR. Flytende bølgedempere og flytebrygger i betong. Flytebrygger i treverk med betongflottører. Materialet er polyeten-plast som garanterer en holdbar konstruksjon, og som fra år til år vil stå i mot sjøvannets påvirkninger og bølgenes mekaniske .

Har du tillatelse til å bygge flytebrygge , ta hensyn til vær og vin antall båtplasser og. På glatte pontonger fester minst mulig groe seg. En kan lett forledes til å tro at erfaringen gjelder flytebrygger ! Reservedeler for stålbrygger.


Hvis det blir sveiset ordentlig med samme materiale som pontongen er laget i, så skulle dette vare lenge og ikke bare til neste istid. Pga plasshensyn skal jeg ha en flytebrygge på max 2xmeter. Pris for brygge på 7-8m inkludert pontonger , treramme og skruer ser ut etter . Vår fabrikk ligger til kaien i industri og frihavnen i Wallhamn - Tjörn, på vestkysten av Sverige, noe som gir oss muligheter for både å prøveflyte hver pontong før . Vi leverer og monterer flytebrygger , utriggere, pontonger , strømsøyler, fortøyningspullerter, bobleanlegg og manuelle kaikraner både til privatpersoner,. Kristiansand har de senere årene endret sin arealpolitikk, og satser mer på sentrumutviklingen enn tidligere, ifølge juryen som nominerer kandidatene til prisen . Nevada er en elegant og vakker glasspendel fra Astro Lighting. Den har en smal, opal glasskjerm som tar seg flott ut suspendert fra vaier og med transparent . Det er viktig å fortøye stramt – for mye slakk i tauet kan gi skader på både båt og brygge.


Denne type brygge flyter høyt i sjøen og slipper mye sjø igjennom. Pontongene er fylt med polystyren, og er synkefrie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg