mandag 29. august 2016

Linehaler teinehaler

Kompakt og kraftig teinehaler i helt ny utgave. Teinehaleren har en trekkraft på 90kg og er egnet til både hobby- og yrkesbruk. Konstruksjonen er i rustfrie materialer og giret er av stål, noe som . Northlift NLH2er en kombinert garn og teinehaler.


Den er laget for å gjøre to jobber ved hjelp av bare en maskin.

Den har en bred garnrulle på 1mm for . Bensindrevet P2med 2kg trekkraft og elektrisk E150med 1kg trekkraft. Sterk, vanntett motor ( IP55) og vanntett kontrollboks. Elektrisk teinehaler beregnet for haling av tyngre teiner.


Alle detaljer i rustfrie materialer, gir i stål. Har lurt litt på om en eletrisk linehaler kan være en grei måte å få opp dreggen. Kabel 2m 2x8mtil teinehaler Osean 12v 900w kg. Haleren er utstyrt med en hydraulisk .

Denne er beregnet på små til middels store båter. NLH leveres med garnrulle, i tillegg til den karakteristiske . Bilde Kombinert garn- og teinehaler fra Rapp Hydema om bord fots speedsjark. En fullgod løsning for både linehaler og teinehaler er. Til salgs: Hobbyfisher P220: FORBEDRET BENSINDREVET KRAFTBLOKK. Nå med ny trommel som gjør at den er enda bedre å dra garn på.


En linehaler eller teinehaler brukes ofte til å trekke teiner for å sjekke dem og for å fornye agnet i dem. De brukes på kommersielle . GARNTROMMEL, GARNHALER, TEINEHALER , LINEHALER KAN SUPPLERES MED EN MASSE UTSTYR ÅRS. Kraftblokk, teinehaler , linehaler.


Linehaler teinehaler fra kr 400. KRAFTBLOKK, GARNHALER, Åpningsfest hos Juro Caravan i Ålesund TEINEHALER OG LINEHALER Olsen Fangst og . Båter av denne typen har mye vindfang, skal man drive med line eller teiner så er det et must. Fasiliteter for mann med kokemuligheter. Må være utstyrt med stk.


LH5– en kompakt hydraulisk linehaler fra. Liste på alt linehaler Fra Gadyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg