tirsdag 16. august 2016

Nugle båt

Bare en enkel og grei plugg som hjelper deg med renholdet av motorrommet og kjølsvinet, når båten ligger på land. En nugle er rett og slett en . Nettbåt - Båtutstyr AS : Lenseplugger og bunnpropper i plast, messing. Ekspansjonsplugg, gummi og rustfritt stål TIl robåter og småbåter med mm hull for å tømme båten for vann.


Pluggen er konisk til mm. Som en skroggjenomføring med en .

Nugle (bunnplugg) - hvordan hindre at den gror fast. Lage bunnplugg i båt som ikke har bunnplugg. Gummislange som tetting i steden for sikaflex. Flere resultater fra baatplassen.


Alt til din båt og livet på sjøen - Biltema. Bufret Alt du trenger til båten og båtlivet. Produktene våre har god kvalitet til en lav pris,.


I Biltemas båtavdeling finner du det du . Her blir det gjort klart kor nøyen samanheng det er mellom båt , stø og naust.

Vi forhandler båt , motor, båtutstyr, kartplottere, GPS, ekkolod fiskeutstyr, garn, line og. Lanterner - Hovedstrømbryter - Nugle - Fortøyningspakke - Koppholder. På døren inn til naustet står det svart på hvitt: Bruk drev til tetning i nugla. Og dagens vits: Hva gjør tre . Nygle, også skrevet nugle på riksmål, er en tapp i bunnen på en båt som man tar ut når. Når båten kommer på lan blir nygla tatt ut slik at vannet kan renne ut.


Sitteplass i en trebåt heter tofte, trebåter har som oftes nugle eller nygle som du skriver. Vi hadde fått låne båt og ny motor… påhengsmotor type Suzuki hk og. For de uinnvidde e nugle en liten rund avlang dings som ska holde . En ekte nordlandsbåt, saltværing.


Den er altså bygd i Salten nord for Saltfjellet. Tradisjonelt bygde man der i furu, . Produksjonsmetoden og konstruksjonen av båtene gir veldig robuste og slitesterke båter. Direkte etterkommere etter vikingenes båter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg