fredag 26. august 2016

Galvanisert ståltråd

Ståltråd mm , galvanisert Lengde: meter. Galvanisert ståltråd 1m. d for at føje til favoritter. Sortering: Alfabetisk A-Å, Alfabetisk Å-A.


DeLaval Forstrekt Trippelgalvanisert ståltråd er den ultimate tråden for ditt permanente el-gjerde.

Tråden slakkes ikke etter stramming. Egenskaper Svært god ledningsevne Brukt på strømgjerder i flere tiår Optimal strøm når dyrene kommer inntil. Fremstilt av galvanisert stål.


Forenkler arbeidet med å stramme galvanisert ståltråd. Varmt galvanisert ståltråd , blanktrukket. Dette er en rull som er produsert ved tidliere Elkem spikerverk,Oslo.


På merkelappen sto det håndtrukket.

Varen er på lager - Forventet leveringstid er 7- hverdager. Til slutt blir det gjort dimensjonskontroll, kontroll om det er sprekker ved bruk av . STÅLTRÅD GALV MM KG. Alle priser er angitt ekskl.


Tilgjengelighet: På fjernlager. Egnet til rørisolasjon, dekorasjoner og . High Performance-stifter er laget av tynn, galvanisert ståltråd som beskytter dem mot rust. De presise stiftebena går lett gjennom stoff, etiketter og . Den såkalte rustfrie ståltråden, den mest naturlige forutsetningen, er ikke lett å ruste. Som tråd har jeg brukt 5mm hightensil ståltråd.


Nederste tråden mm galvanisert ståltråd den øverste hvit og svart gjerde tau som leder . Jeg bruker galvanisert ståltråd siden hele ståltråden leder strøm, øverst bruker jeg gjerdebånd så hestene ser at gjerde er der. Vårt firma er en spesialisert produksjon av ståltråd virksomhet, vi opprettholder. Når galvanisert ståltråd er spiralviklet på en dorn med en diameter på ganger . Stifter laget av myk ståltråd for god komfort ved stifting av inntil ark.

Kan fås enten i galvanisert ståltråd eller med kobberbelegg. For stifting av inntil ark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg