torsdag 11. august 2016

Morter jernia

En morter eller urtehakker gjør matlagingen enklere. Lag din egen krydderblanding uten kniv og søl på kjøkkenbenken. Funksjonell og dekorativ morter og støter i granitt. Ideell til å knuse og male urter og dressing.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Mangler: jernia Jamie Oliver - Komplett. Utsiden i polert granitt, innsiden upolert granitt. NO Bufret Alle tilbudene fra Jernia. Skal kjøpe en skikkelig morter i julegave. Var på Jernia her en dag og så en stor steinmorter der.


Morter i granitt fra Jamie Oliver. Quiltet veske fra privat giver, 50 Jarle Elgseter.

Porsgrund etasjefat fra privat giver, 50 Signe Lyngroth. Vinn premie: Jamie Oliver morter , Arrangør av konkurranse: Jernia. Nyhet – først hos Jernia ! I tillegg kan av materia. Sjekk priser på granitt morter. Jernia , kan vaskes i oppvaskmaskin og gjenbrukes.


Kjøp granitt morter billig i nettbutikkene. Eva Solo, kjøkkenrullholder. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. Jeg kjøpte dette settet på Jernia til ca. Knus dropsene i en morter.


Tv-kokkens mikser og morter i ett. Er å få kjøpt iblant annet Jernia -butikker, Christiania GlasMagasin og i større supermarkeder (kr 23 veil.). Legg til i min ønskeliste.


Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.

Eg har vore inne på tanken å kjøpe ein morter , men har ikkje hatt bruk for ein til no. Oppdatering: Har funne meg ein fin morter på Jernia :) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg