torsdag 25. august 2016

Svartvann renseanlegg

Alt avfall og vann fra toalettet er svartvann , og dette samles i en tett. Slik ser løsningen ut, med renseanlegg for gråvann, vakuumtoalett og . Bia Miljø har et bredt utvalg av renseanlegg for avløp fra hus og hytter. For avløp fra hus og hytter hvor vannklosett er tilkoblet (kalt svartvann ) anbefaler vi vårt . Nedskalert utgave av store konvensjonelle renseanlegg.

Gråvann er vann som ikke inneholder toalettavløp ( svartvann ). Svartvann : avløp fra vannklosett. Kildeseparering av svartvann og gråvann. Og er det lov å la gråvannet gå inn på samme tank som svartvann ? Kommunen krevde lukket tank for svartvann og renseanlegg for gråvann . Renset avløpsvann må nødvendigvis ut av renseanlegget.


Hva er forskjellen på gråvann og svartvann ? Kjemikaliene er de samme (aluminiumsalt) som brukes i kommunale renseanlegg.

Slamavskilleren er ofte en del av selve renseanlegget. Våre minirensanlegg er testet ved PIA Prüinstitutt i Tyskland etter norske krav for rensegrad. Gjelder også for utslipp av svartvann selv om det ikke er innlagt vann.


Kommunalt nett: Avløp som føres til kommunens renseanlegg. Når gråvann og svartvann ikke føres til samme renseanlegg eller tank. Krav til prosjektering og utførelse av renseanlegg.


Sandfilteranlegg for totalavløp (både svartvann og gråvann) skal ha godkjent innlagt. Løsningen benyttes i kombinasjon med renseanlegg for gråvann. Med renseanlegget utviklet ved Universitetet for miljø- og biovitenskap.


Når man ikke blander gråvann med svartvann (som er kloakken) blir . Med minirenseanlegg menes separat, høygradig renseanlegg , . Det er derfor viktig at det finnes frem til den best egnede godkjente renseløsningen. Type renseanlegg : Urenset, direkte utslipp. Tett tank for svartvann og gråvannsfilter. Biologisk toalett og gråvannsfilter. I kommunen opplyses det at gråvanns-rensing i et prefabrikkerte renseanlegg og svartvann til tett tank vil være den beste og sikreste løsningen på lang sikt.


Minirenseanlegg er en nedskalert utgave av store konvensjonelle renseanlegg.

Skal du bygge privat renseanlegg ? Lukket, luktfritt system for svartvann og gråvann. Ecomotive A0 får du den mest. Eksempel på prosjekt med gråvannsrensing og tett tank for svartvann.


I henhold til lokal forskrift § skal renseanlegg med naturlig infiltrasjon ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg