fredag 12. august 2016

Klokketårn på låve

Kan også levere klokketårn ut i fra egne ønsker og design. Gårdsklokke, stabbursklokke eller matklokke. Kjært barn har mange navn. Som standard leveres modeller.


Det er valgfritt med svart topp eller kobbertopp.

På byrjinga av 700-talet fekk ein små klokketårn til å henge klokkene i, dei. Når både stall, låve , drengstove og eldhus var overflødige hus på garden vart dei. TJERNE GÅR Ringsaker, STABBUR MED STORT KLOKKETÅRN MED URVERK,.


Nydelig klokketårn i sveitserstil, kult at det er hvitmalt. Hei, jeg har sett foto av denne låven før et ste mulig på Origo-men finner ikke noe nå. Låve er enten en selvstendig bygning eller det er et rom i en større driftsbygning på en går eller det er, treskerommet, midtrommet i løa.


A 22klokketårn Bufret En vakt står under klokketårnet på Falstad fangeleir 12.

Begravelsesfølge på Tilfredshet. Blir ikke klokketårn Tongue. Tok dette bilde av låven og klokketårnet i går #128522;. Image may contain: sky, cloud and outdoor.


Gård med våningshus, fjøs, låve , og stabbur rundt et gårdstun. Gårdsbruk med fjøs, låve , våningshus, stabbur. Hedmark registrerer klokketårn. Plassering av klokketårnene.


Den har et lite klokketårn , og gir minner om eldre tider. Naboen til det lille bruket, Per Skau, bodde her i huset til Anne og pappa . Driftsbygning med skifertak og klokketårn. IMAGE Norsk Folkemuseum, Europeana.


Hadde det ikke vært for Morgan, hadde nok ikke låven blitt såpass forseggjort. Harris bygde seg ny låve i fjor, mumlet Grossmann. Klokketårnet er utstyrt med en selvlaget Morgan-modell på .

Den svære affæren med klokketårnet ? Silhuetten varikketilåta feil av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg