mandag 15. august 2016

Håndholdt tøydamper test

Lær hvorfor disse passer til dine behov. Men det er så effektivt, men mildt, på de sarteste stoffene at renseriregningen på . Se beste pris på Philips GC310. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Les mer om Philips StyleTouch Pure tøydamper GC4(sort).


Håndholdt steamer med stor vanntank.

Jeg har en Propress steamer. Den er vel egentlig beregnet til butikker og sånt, men jeg ville ha noe ordentlig når jeg først skulle kjøpe. Vi har testet ulike typer strykejern, i alle prisklasser. Kjell Aage Karlsen har vært vår ekspert.


Han er Renserimester hos BA rens og vask i . Kjøpte en sånn for noen måneder siden, . I denne strykejern testen ser vi nærmere på hvilke merker og modeller av dampstrykejern som har vunnet tester i ulike anerkjente . Sjekk priser på test tøydamper.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp test tøydamper billig i nettbutikkene. Kärcher SC Premium Floor Kit im Praxistest - Duration: 3:24. Test utført av ekstern organisasjon etter bakterietypene E. Se alle aktuelle strykejern- tester. Se strykejernet som vant her!


Skrukker og bretter på klærne rettes enkelt ut ved stryking mens de henger. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Philips SteamGo håndholdt tøydamper GC3- Philips SteamGo er en praktisk damppistol som fjerner skrukker på alle typer plagg uten behov for strykebrett.


Fantastisk finger typing test 9. Basert på 6vurderinger. Denne håndholdte tøydamperen er perfekt å ha når du trenger å gå over tøyet i. Fjerner skrukker fra alle typer tøy. Praktisk og smidig steamer i håndholdt modell.


Dampstrykejernet er sammenleggbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg