onsdag 31. august 2016

Plexiglass plate

Plater med mange tynne lag regnes som sterkere enn de med få og tykkere lag. Kryssfinérplatene er også av de rimeligste alternativene når du først ønsker å . Stort utvalg av plastplater. Akryl, Plexiglas, ripefri plastplater, UV beskyttede plastplater.


Bestill på nettsiden, og få det levert hos deg kappet etter mål! Klar plastplate i akryl (pleksiglass).

Gjennomsiktig plate i plast. Klar Akryl (Pleksiglass) Klar Akryl . Bøy deretter platen raskt langs den oppvarmede linjen. Plater som er tykkere enn mm, må varmes flere ganger på hver side før bøying.


Obs BYGG er til for forbrukerne. Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer. Kan sages, bores og gjenges i. Plexon tilbyr innovative løsninger basert på bearbeidet plexiglass (akryl) og LED- lys teknologi.


Soria Moria LED-lys plater - Innendørs lys-design.

Klassisk plastglassplate med svært høy gjennomskinnelighet! Akrylplast, plastglass, PMMA – kjært barn har mange navn. Det som er sikkert, er at akrylplast, . Vi leverer ferdige bordplater i plexiglass , pleksiglass, akryl. Kjøp Plater i pleksiglass. Større plater , farget og mønstret Plexi og Leaxan leveres på bestilling.


Hos Glassmester så får du klare, opale, frostede og mønstrede plater av plexiglass. Akrylplatene vi trykker på er fargeløse gjennomsiktige plater med en høyglanset overflate. De finnes i flere ulike tykkelser og har en rekke bruksområder.


Kan jeg bøye plexiglass selv ved å varme det opp, eller krever dette spesialverktøy? En bred plate må ha forkanten klemt mellom et par lister. Hvor er det billigst plexiglass ? Jeg skal lage noe stort, og trenger storre plater enn det f. Og er det noen som har erfaring med å plexiglass i studio ? Til hunder så bruker jeg en plexi plate på ca 60xcm.


Shop our selection of Acrylic Sheets in the Building Materials Department at The Home Depot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg