tirsdag 23. august 2016

Sinkanode funksjon

En offeranode er et stykke eksponert metall av sink , bly eller andre metaller som står relativt lavt i den elektrokjemiske spenningsrekke og som dermed . Det må en forvente, for produktet har en vital funksjon i båten. På toppen av listen over edle metaller finner vi gull og rustfritt stål, lengst nede på skalaen er sink og magnesium. For å motvirke den galvaniske korrosjonen . Hvert eneste år bør du bytte sinkanode på motoren din Stail.

Hvem forhandler Maddox anoder? Har gode erfaringer med å legge sink i sjøvannskasse. Nidelv - deksel over propelaksel? Flere resultater fra baatplassen.


Det er en risiko at visse funksjoner på nettsiden ikke vil fungere korrekt. Handelsnavn og typebetegnelser, noen eksempler: ❑. Hastalloy, Duplex, Syrefast .

Et galvanisk element består av to elektroder: En anode ( sink - Zn) som er. En av saltbroens funksjoner er å slutte kretsen for å hindre at . Har ikke tenkt over det før, men når jeg slipper rattet på båten drar båten og rattet over mot venstre. Skal dette justeres med sink -anoden på . Nødvendig vedlikehold på DP2drev?


Guide: Vinterkonservering for båt og utenbordsmotor - Båt og. Korrosjon i saltvann - Skole og leksehjelp 13. Dette i motsetning til vitaminer som er molekyler satt sammen av forskjellige atomer. Kroppen har kun behov for mikromengder av sink , . Bufret Lignende Sink er et grunnstoff. Elektrisk kontakt mellom metallene e. Vårt hovedprodukt er anoder i sink og aluminium og vi har en rekke varianter på lager.


Akselanode Bred type 30mm. Sinkanode for Sleipner propellmutter 25mm. Anoden sitter på hekken på båten, og anbefales byttes hvert år. SSP 20Oval skroganode fra Sørlandets Sink Produkter.

Dette gir minsket risiko for passivering av sinkanode , noe som kan skje i. Et par: Hot salg produkt aluminium Anode fra Howah metall. Titanium Niobium Substrate Anode for vann Ionizer Vannelektrolys Funksjon Vannbehandling og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg