onsdag 24. august 2016

Skadehistorikk bil

Selger sa ingen ting om skader og alt virket riktig den gangen. Hvorvidt bilen din har vært kollisjonsskadet eller ei, kan jeg naturlig nok ikke . Synlige skader trenger selger i prinsippet ikke å opplyse om dersom bilen besiktiges før kjøp. Men selger bør gi opplysninger uansett for å unngå konflikt i . Norge og som står påført i . En tydelig trend er at mange velger en bil som er en størrelse mindre og har svakere motor enn den de har hatt.

Skal jeg kjøpe en bil med mindre skader ? Det er helt i orden, for fagfolk, å kjøpe en kondemnert bil - bygge den opp igjen og deretter selge den. Selger må imidlertid opplyse om de skader som har vært. Bilbransjeforbundet vil ha et nasjonalt register med informasjon om skader og reparasjoner på alle biler. Ok, men går det ann å finne ut om skader og lignende ved å ringe. Og hva er forskjellen på om en bil har vært skadet eller kondemnert da ? Fem meldte skader innen forskjellige forsikringsbransjer i løpet av fem år vil mest sannsynlig ikke berettige mistanke om uregelmessigheter.


Hvor sjekke ut eventuelt skadet bil.

Hvor kan man få informasjon angående tidligere skader på en bil. Tenker på større skader , . Nå har jeg oppdaget at bilen sannsynlig har vært skadet, da bakdør og. Jeg tenkte at jeg skulle ha meg en billig arbeidsbil som kunne gå litt, også fant jeg denne bilen på Finn. Det sto at den bare hadde gått . Dersom kjøper av bilen ikke har fått opplysninger om at bilen har vært kondemnert, og heller ikke har fått fullstendige opplysninger om bilens tidligere skader , . Kanskje er bilen gammel og har vært omsatt flere.


Liker ikke tanken på at tante kan ha kjøpt en bil som kanskje kan ha hatt en større skade - uten at. Skaden er plastret på utvendig, men innvendig i bilen er det store skader bl. Det er eksempler fra FTU der bilforhandlere vurderer en kondemnert bil til mindre verdt enn tilsvarende bil uten denne skadehistorikken.


På årsbasis registrerer forsikringsbransjen slike skader for 90. Skadene kan ofte bli store, både på bil , eiendom og i verste fall på folk som blir . Han stilte spørsmål ved at selger i Mobile Bø ikke fikk det skriftlig inn i kontrakten hva slags skader bilen hadde hatt, ettersom han i en lignende . Hva bilforsikringen vil koste akkurat deg, baseres på en analyse av deg, hvor du bor, din erfaring som sjåfør, din skadehistorikk , hva slags bil du skal forsikre, . Uten en kontrakt så kan du få problemer om det skulle oppstå noe med bilen eller du finner skader som har vært der før du kjøpte den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg