onsdag 24. august 2016

Mobilfeste til sykkel

Noen som har erfaring med mobilfeste til sykkel ? Hvordan funker dette, har dere noen fester dere har funnet som fungerer bra? Burde jeg ha en Garmin sak på styret, isf hvilken. Deler, sykler , utstyr og stæsj.


Soundcare superspikes og Fiio lydprodukter.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Det finnes en drøss med sykkel - og treningsapper som gjør det attraktivt å ta med mobilen på sykkeltur, da gjerne i baklomma på sykkeltrøya . Stabil holder for å montere mobiltelefon eller lignende på et sykkelstyre. Er sykkelen klar for sykkelsesongen? Hos XXL har vi alt du trenger av sykkeltilbehør som gjør deg klar for sykkelsesongen.


Velg mellom vårt utvalg av . Hjem › Multimedia › Mobiltelefoni Bufret Fleksible mobilholdere.

I blant rekker det ikke med et vanlig mobilfutteral. Da kan det være en form for holder du trenger. Holdere finns i en rekke modeller og . Belagt med en antiskli-matte. Sykkeldeler, Sykkelbekledning, Tilbehør og Verktøy. Sykkeltilbehør: Alt av sykkelhjelm, speedometer, låser, stativ og lappesaker finner du hos G-sport.


Vi har prismatch på identiske varer. Her er noen tips til smart mobilbruk mens du tråkker. Gear mobilfeste for sykkel. Denne mobilholderen er enkel å montere og passer til alle mobiler.


Sort, for mobiler, festes på sykkelstyret. Skaff deg en universal, modellspesifik eller vanntett sykkelholder. Mobilholder sykkel : Sjekk MTPs brede tilbud av sykkeloholdere.


Sykkellås, Sykkelsadel og Setepinne, Smådeler, Triatlon Sykkeltilbehør, Mobilfeste for Sykkel , Batterier, Brooks, . The quick release strap allows fast and easy attachment and.

Vanntett mobilveske med touchfunksjon. Vesken har sveisede sømmer og dobbel lukking for å tåle regn og rusk. Perfekt når du bruker mobilen som GPS eller . Alle produsenter, Woodstock. Endelig en mobilholder til sykkel som kan brukes i regnet. Designet for å beskytte telefonen når du sykler , kjører scooter etc.


Den er lett å justere slik at du finner . Velkommen til Sykkelcenteret AS. Universal mobilholder til sykkel. Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Vi er spesialister på GoPro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg