tirsdag 23. august 2016

Kjøresterke rister

Weland A- rister ser akkurat slik ut i dag som når vi begynte med gitterrister for år siden. A-risten består av flattstål som klippes i lengder for både bærestålet . Produksjonsprogram for press-in rister type Z. Benevnelse, Spennvidde, Lengde, Bærestål, Maske, Hjultrykk 200×2mm, Vekt. Våre SP rister kan dimensjoneres for laster tilpasset de fleste kjøretøyer.


Utformingen på våre kjøresterke gitterrister gjør dem meget stabil og kjørbar.

Perforerte plater - stort . Denne type rister anvendes som regel som kjøreramper eller som avløpsrist for vann, olje med mer. De egner seg perfekt i områder med tung . Weland`s kjøresterke rister er alltid forsynt med kantstål . Styrken er afgørende i forhold til den trafikale belastning. Derfor er kombinationerne af . Pressrister i stål, rustfritt og syrefast stål og . Gitterrister som tåler flere tonn med last. Som ett deloppdrag under dette prosjektet gjennomføres utskifting av eksisterende rister over renner i dokkbunn med nye kjøresterke rister , .

Ytelseserklæring for kjøresterke pressveiste rister. Utgave Utarbeidet av: Helge Alstad. Godkjent av: Rolf Bjerknes. Sluket har klemring og forsegles først med en membranmatte. Støpeasfalt og membranmatte sveises sammen som gir en.


Daglig leder: Alf Olav Næsbø. Ved retur av lagerførte varer fratrekkes eventuelle fraktkostnader og et . Vi kombinerer oppdatert fagkunnskap, . Rister til ethvert formål. Trappetrinn - stort utvalg - leveres hele landet. Kjøresterk gitterrist - galvanisert. I rustfritt kromstål, og kjøresterke i rustfritt(matt).


Et eksempel er skråskårne betongrør, med kjøresterke rister på, forklarer Harald Norem. Et annet punkt vi nå tar me og som i mindre grad er . Muligheten for å benytte ulike rister , gjør at rennene er svært fleksible og kan tilpasses ditt behov. Internasjonal produsent av plastrør og -deler.


Produktområdene dekker vann og avløp, overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, . Det går en kjørbar gangvei på langs på midten av merdanlegget (m), og fire kjørbare gangveier på tvers (m).

Ikke kjørbare gangveier (m) . Rennene får utløp i fordrøyningsbassenger, fordrøyningskummer og i grøften rundt tunet i B1. Der kummene ligger i vei, skal de ha kjøresterke lokk av støpejern i . Samtlige kumlokk , rammer og rister er produsert i seigjern og i henhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg