torsdag 25. august 2016

Palma sofa farger

Denne modulsofaen gir deg som kunde mulighet til å designe din egen sofa. Stoff i alle kvaliteter og farger , hvor mange er vaskbare . Det gjør det enkelt å bygge sofaen som passer perfekt i din stue. Palma – even further improved relax.


Man velger ofte en sofamodell , for deretter å velge tekstil ut ifra ulike farger og stoffprøver. Dersom du shopper på nett, er det viktig å huske at .

Leveres i et stort utvalg av tekstiler i en rekke farger. Det er en dagsofa , brukt til å lese eller hvile i. Jeg likte fargen , og dessuten passer den godt i huset fordi jeg liker å blande gamle og moderne . Lurer på hvilken farge du har? Og om du kan legge ut et bilde.


Har bestilt og betalt, men greide ikke å bestemme fargen på. Pent brukt sofa i meget god stand uten skader eller flekker. Modellen selges fortsatt på Bohus dersom det er ønskelig med ekstrautstyr.


Perugia Sofa 3-seter, farge Cognac.

Flott sofa med god sittekomfort. Vi har modulsofa, hjørnesofa, sofa med lave rygger, sofa med høye rygger, designsofa og mye mer. Hagegruppe i kunstrotting – Modell Palma. Det stod mellom Hvile Modulsofa og Lun Modulsofa. Farge var vi helt blanke på.


Furniturebox Nanterre Sofa Skinn (3-sits). Tror armlenene våre er en slags mellomstørrelse ( men kanskje mer brede enn smale). Håper du har funnet deg en sofa. Sofaen kan leveres i flere stoffer, farger og oppsett.


Karakteristisk for serien er et moderne design med retroinspirert utseende. Finnes i fargene Sheerwood Eik og Valnøtt. London Symphony modulsofa oppsett 16.


Choice modulsofa oppsett A. Våre sofagrupper kan skryte av høy kvalitet og lekkert design. Ta med deg sydens sol og varme inn i sofaen. Det tropiske trykket kan med fordel kombineres med mange farger , og er et utradisjonelt og friskt pust til nordisk . Sofa Elwwod (5-Seter) Legg til mine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg