torsdag 25. august 2016

Lufting kloakk over tak

Denne er jeg også interessert i! Har i dag lufting fra kloakken som ender i knevegg i 2. Det er vanlig å trekke soil- lufting over tak da det kommer litt odør fra denne. Er det noen som kjenner til hvor viktig det er med lufting fra kloakk ( over tak ) og hva det vil koste sånn ca. Korrekt utførelse av lufting over tak.

Hus, hage og oppussing: Hei! Jeg har et problem med kondens i luftehatten på huset . Lufteventil under kjøkkenvask - vann og såpeskum kommer ut. Leier hus - det lukter kloakk - HJELP! I det kommunale avløpsnettet kan det danne seg kloakkgassar med sterk.


For å unngå at du får lukt i huset ditt, er det krav til lufting over tak. Lufting av kloakk går normalt over taket. Ved spesielle vêrtilhøve kan lufting over tak føra til vond kloakklukt sjølv om luftinga fungerer.


Manglende lufting av kloakk , fukt på vaskerom og uriktig opplysning om takets alder. Dersom det er tilfelle, kan . Det må vel være luftingen fra avløpet det snakkes om her. Har til gode å se noen spy kloakken sin ut over taket. Det er ikke så enkelt at du kan støpe med fall over - det er membranen som må ha fall. Ethvert kloakksystem skal ha lufting over tak.


I hvilke tilfeller kan man ikke ha lufting over tak da? Sjekkliste lukt- og kloakkproblem i tilknytning til kloakkanlegg. Kloakklukt i hus og bygninger er ubehagelig men kan ofte enkelt utbedres. Blafrer i sterk vind og smeller. Har lufting av kloakk opp på loft med vakumventil.


Trondheim bydrift ringes ned av folk som melder om kloakklukt,. Alle hus har kloakklufting over tak , og som oftest stiger luften rett til værs uten . Et godt toalettsystem må ha lufting , helst over tak.

Et lufterør på minimum 110mm i diameter føres fra toalett-tanken til over tak (se illustrert bilde). Der det ikke er mulig, må luftingen avsluttes minimum m over terreng og minimum m over. Vi flyttet nettopp inn i et hus der lufting av kloakk ikke er ført over tak.


Pdd står toppen av luftingen inne på bod på loft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg