mandag 15. august 2016

Syrefast wire

Ekstra myk syrefast wire for wirefall, hanefot, styringer og lignende. Leveres standard på 1m rull. Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker. Stiv riggwire for stående. Wire , 1xmetervare, syrefast.


Rustfri stålwire7x(5mm dog 1x19).

Belast aldrig en stålwire med mer en av bruddstyrken. Stålwire skal kun belastes til en . Selger en kveil med 10mm Awire. Dette er en brøkdel av ny pris.


Bruksområde: Fuktige omgivelser, saltvann, . Wireklemme i syrefast stål. Husk å oppgi antall meter du ønsker, så k. Vi er spesialister på levering av ståltau eller wire til alle formål, og skreddersyr etter behov.

Vi tilbyr alt fra 7-trådig wire til de mest avanserte høykvalitets-, . Generelt: Beslagene presses på ståltauet. Velg byggevarehus for å se pris, lagerstatus eller handle. Verktøysikringsnelle produsert i syrefast stål og slagfast industriell ABS-plast.


Denne verktøysikringssnellen er alternativet . Vi anbefaler rekkewire i 1xsyrefast wire. Alle komponenter i 3syrefast stål. Båter under fot: 4mm 1xwire. Robust og rustfri fallblokk fra Miller.


Miller Falcon fallblokk er et svært solid og slitesterkt produkt som er designet for harde påkjenninger. Wirelås 400-I 3MM Syrefast SB. WIRELÅS 400-IM SYREFAST SB. For oppheng av rustfrie kabelstiger bruk syrefast.


Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss. Søgeord: d for at tilføje . Rikholdig utvalg av standard usertifiserte handelssjakler, sorte, galv og syrefaste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg