mandag 25. februar 2019

Gips på brannmur

Jeg har en pipe som i dag står inntil en vegg kledt med gipsplater. Iallefall når det gjelder bruk av gips direkte på brannmur og med påfølgende liming av stein utenpå det. Forresten, hvordan er det å bruke . Gipsplater er ikke godkjent som brannmur , heller ikke doble gipsplater.


For å få en mest mulig jevn og glatt vegg, ønsker jeg å legge gipsen langs hele veggen bak peisen og inntil pipa (pusset teglstein pipe).

I tillegg til gamle piper som krever vedlikehol ser vi mange tilfeller av tildekking av pipe og brannmur , og det er ulovlig, forteller Bloma. I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en. Våre brannmurer er testet og godkjent av Sintef.


Se vårt utvalg innen brannmur og brannmursplater her - Nordpeis. Det er ikke under noen omstendighet lov å legge gips utenpå en teglsteinspipe! Gips kan ikke brukes som brannmur , fordi papiret på gipsplaten er brennbart.


Brannmuren er blitt tynnere, lettere og slettere.

Ildsteder uten dokumentasjon av varmepåvirkningen kan installeres parallelt med brannmur inntil brennbar vegg dersom brannmuren. Har du en vegg av betong eller murpuss som skal helsparkles? Følg vår enkle guide til hvordan du selv. Kontrollen innebærer blant annet sjekk av at montering er gjort etter monteringsanvisning, at nødvendig avstand til brannmur og brennbart . Gips bør ikke blandes og deponeres med organisk avfall . Hent selv Bestillingsvare: 5-dager. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater.


Disse skal monteres slik at de. Hvis det er en trevegg inne du skal dekke må du ha to lag med gips på. Panelsteinen vår egner seg godt på brannmur , garasjer, grunnmurer, murer og andre . MAXBO har brannbeskyttende plater som erstatter den tradisjonelle brannmuren. Kjøp brannmurplate på nett eller i butik. Den er spesielt designet for oppbyging av brannmur og peisomramminger.


En innvendig puss har ikke de samme kravene som en utvendig puss, og skal ofte kun ivareta en estetisk funksjon og gi farge og struktur til overflaten. Sertifikater, godkjenninger, lisenser og erklæringer. Jeg har nettop kjøpt nytt hus, og fikk en peis installert i 1.

Kjøp ADURO BRANNMURPLATE 122X100XCM online hos BAUHAUS. Er det lov kle pipe og brannmur med gips når pipen er rehabilitert til oppstillingsklasse ? Gips er ikke godkjent som brannmur. Kan brannmuren og pipen tapetseres?


Platene kan også kles med dekorstein, fliser og lignende. Produksjon av Lafarge gips. Avstand fra ildsted til brannmur skal være minst 1mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg