onsdag 17. april 2019

Bilstol test

Hvor romslige de er, hva maksvekten er, og hvordan de forankres i bilen. Se hvilken bilstol som ble best i test her. Tenk deg om før du kjøper.


Test av bilstoler: Bilstolene for barn som gir størst trygghet - Test. Se 1tester og finn best pris i Prisguiden - Barnesete til bil, bilstol , bilsete til barn - Prisguiden samler tester slik at . Stor variasjon i NAFs siste barnesete- test.

Det er imidlertid bilstolen til Britax Römer som kommer best ut i kollisjonstestene foretatt av . Det er hyggelig å se at bilstolene som kommer godt ut i ADAC og ICRT sin test også er Plus Test -sertifiserte. Når foreldre skal kjøpe bilstol til barna sine, er det . Det er lurt å velge en bilstol som er testet , og som har fått god score. PLUS- testen gjennomføres av Statens väg- och . Noen tester anbefaler bilstoler kun basert på hvordan de gjør det i kollisjonstester, andre tar . Vill man ha någon som helst funktion med sin bilstol så blir man besviken, men ska barnstolen vara enkel och lätt att använda men ändå upprätthålla den . BeSafe har tre typer bilstoler : babybilstol, småbarnsbilstol og beltestol for større. En Plus Test godkjent bilstol har vært gjennom tøffere kollisjonstester enn det .

Barnas Hus selger de sikreste bilsetene til ditt barn. Anerkjente merker og testvinnere. NAF har testet kollisjonssikkerhet og brukervennlig på bilstoler på barn. Bilstolene deles opp i tre hovedkategorier: babystoler, småbarnsstoler og beltestoler.


Forbrukerrådets test har . Synes du det er vanskelig å finne riktig bilstol til barnet ditt ? Ikke rart når det er så mange modeller å velge mellom. Klippan Century er en bakovermontert bilstol med lang bruksti og er godkjent fra 9-kg. Plus- Test godkjent og monteres i bilen med bilens 3-punktsbelte. Kjøp splitter ny bilstol 9-kg hos FINN Shopping! Axkid Move, Bakovervendt Bilstol , Grå.


BeSafe izi Plus selges, har ikke vært i kollisjon og uten skader. Har kommet ut som best i test flere ganger: iZi Plus Best i Test igjen! Plustestet är ett kompletterande test som görs på stolar avsedda för den svenska marknaden. Alla plustestade stolar är godkända för montering på samtliga . Selv om vi alltid anbefaler å bruke bakovervendt bilstol så lenge som mulig,.


I det gamle lovverket blir bilstolen testet i frontkollisjon før den . Les anmeldelser fra andre foreldre og finn de beste produktene her.

Testfakta har testat åtta godkända bältesstolar för barn från cirka fem år. Stolarna har både krocktestats på laboratorium och undersökts av . I Norge er anbefalingen at barn skal sitte i bakovervendt bilsete til de er fire år. Men i en stor internasjonal test scorer en forovervendt bilstol.


Skal du kjøpe bilsete , er det derfor viktig at du setter deg godt inn i hvordan du. Ny NAF- test slår fast: Livsviktig at barn sitter bakovervendt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg