torsdag 6. april 2017

Gulvplate peis

Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Peis Ronda 1powerstone. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Andre krever at man har en plate under selve peisen.


En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet.

Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Du kan trygt handle ildsted basert . GULVPLATE STÅL 650X8SORT LAKK.


Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser. Vi tilbyr ovner, peiser , skorsteiner, varmepumpe, vedovn.

Dersom du har et tregulv eller tilsvarende der peisovnen skal plasseres, er det det viktig å beskytte dette med en gulvplate av ikke-brennbart materiale. Rettvegg D100cm X B80cm Buet front. Den må være minimum cm . Underlagsplate stål 100x100cm sort lakk. Svarer vanligvis innen en dag. Gulvplate til peis og ovn i stein selges.


Døren kan hengsles til høyre og venstre. Bergen Varmesenter tilbyr ulike underlagsplater i stål og glass. Vi kan også hjelpe til med bestilling av ulike steintyper. Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en brannmur kan bestå av og hvilke regler som skal følges ved . Det kan velges mellom fem forskjellige fronter i glass, stål og betong, med tilhørende gulvplater.


Odin har både brannmur og tilluftskanal integrert. Hovedoppgaven til gulvplaten er å beskytte gulvet mot varme og sprut fra bålet. En peis eller ovn som skal stå på et gulv av tre eller annet brennbart materiale . Tilleggsutstyr du ofte trenger er røkrør, gulvplate og eventuelt montering.

Hos Varmefag kan du få montert både peis og pipe på kun én dag. Tykkelse mm med avrundet kant . Dalens eneste spesialforretning på flis, naturstein, ovner og peiser. Hvor mye koster en gulvplate til en peis som er ca 55xcm? Og hva bør man egentlig beregne som kostnad for montering?


RAIS fører elegante gulvplater i herdet glass som passer til ovnens form. Merk at platene ganske enkelt skyves inntil ovnen. Det gjør det mulig å gjøre rent under . Nordpeis Monaco er en større peis i ShapeStone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg