tirsdag 6. mars 2018

Fiberduk

Hos MAXBO finner du fiberduk til bruk ved drenering, seperasjon, beskyttelse med mer. Kjøp på nett eller i butikk. Systemblokk er totalleverandør av stein- og betongprodukter for hjem, utemiljø, bygg, anlegg og landbruk.


Det finnes en rekke typer, som nålefiltede, termiske og vevde duker av polyester (PES) eller . Tilgjengelig i butikker.

FIBERDUK ARM BELEGNINGSSTEIN 25X4M. Spesielt godt egnet som beskyttelse for dreneringsplate på kjellervegger og . Slipper gjennom lys, vann og luft. Kan brukes for å dekke til både grønnsaker, busker, gress og blomster.


Beskytter mot insekter, fugler og . De kan også anvendes for å øke bæreevnen i ett jordlag. I økologisk dyrking er det vanskelig å lykkes uten å bruke fiberduk.

Som filter for å hindre gjenslamming av drenssystemer, f. Separasjon er det største bruksområdet for fiberduker. Leveres i bredder og 5. Svart fiberduk som er UV bestandig og hindrer ugressi å trenge . Vi leverer Nålefiltede og termisk bundne. Norgeospec godkjent fiberduk er laget av 1 UV-stabilisert polypropylen, og er i flere tiår benyttet til separasjon og filtrering av fyllmasser. En sterk og letthåndterlig byggduk som kan brukes som masseskiller mellom grove og finere materialer eller som ugressduk.


Et solid og godt underlag for sanden. Ved såing, en god måte å få raskere avling. Holder på varmen, fuktigheten. For nedstøpt membran Benyttes ved nedstøpt membran.


Fiberduken finnes i fargen sort. Legges løst under Litex Banemembran. Duken er også nålefiltet, noe som . Er i full gang med grøfting på ett dyrka jorde her oppe på heia som har vært for bløtt.


Nordsjø fiberduk gir et optimalt underlag for maling til alle prosjekter innendørs.

Nodes which use this node. Til helarmering og forsterkning av Alfix Tetningsmasse, Alfix 1K Tetningsmasse eller Alfix 2K Tetningsmasse. Illustrasjonsfoto: kuer på landet.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen hage på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg