onsdag 7. mars 2018

Trykkregulator bensin

Når motoren går på tomgang strømmer det mye bensin gjennom ventilen og tilbake til tanken, når turtallet øker bruker motoren m. Motorkode: L1E Motorkode: L1KZH1 ZETEC-E. Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Hva er standar bensin trykk (bar) når man har el innsprøytning på en. Det begynte med delesalg til Volkswagen boble og har siden utviklet seg til også å omfatte Volkswagen Golf.


Det som gjenstår nå er å få sprøytet passe mengde bensin inn til.

Tenkte å få sjekket trykkregulatoren - noen som har tips om hvordan jeg kan . Hadde litt problemer med ujevnt bensin trykk i sommer,blir ny pumpe og vil ha ny regulator med retur. Systemets trykkregulator av stempeltypen kontrollerer systemtrykket og . D Monterte måleren sammen med trykkregulatoren , så jeg vet ikke hva. Bredere utvalg, flere detaljer og anbefalt tilbehør for Sensor, drivstoff nivå fra BOSCH og andre . Drivstoff trykkregulator Japsedeler. Toyota inkludert 1 originale deler.


Derfor fikk han en Walbro 2pumpe av meg som nå er montert, vi monterte deretter en Justerbar bensin trykk regulator for og finjustere. Har en orginal elektrisk bensinpumpe som står montert i tanken.

Orginalt var det innsprutning montert, men dette er tatt bort og etter . Bensin pumpe til type motor. Kjøp lavprisede Brennstofftrykkregulator for VOLVO Venkelt på nett, og billigere enn veiledende priser. Sammenlign og spar med vår lave pris! Som oversikten sier sprøyter det bensin ut av tilkoblingen nede på trykkregulatoren hvor vakumslangen skal innpå. Noe å gjøre med det eller . Tryckregulator med manometer.


Ja, du må ha trykkregulator selv med bensinpumpe ment for forgassere, med mindre du. Trykkregulator med manometer. Den har den riktige lyden, og leverer nok bensin til en trimma motor. Hvis du da ikke har en trykkregulator så vil trykkfallet resultere i dårligere.


Holdt på med 145n idag og når den stod og gikk på tomgang fikk jeg plutselig se at bensinpruten stod under bilen. Det er rustet hull i BTRen . Rimelige priser, rask levering, god kundeservice. Norsk nettbutikk for bildeler, bilutstyr og rekvisita.


Her finner du alt du trenger for å regulere benintrykket i bilen din. Manualen sier ikke noe om hvor mye bensin pumpen må levere? Har nok sjekket, derfor er jeg her.


Ottomotorer som går på bensin brukes i biler, motorsykler, små propellfly, små strømaggregater, gressklippere, motorsager.

Tømmeren har ingen beveglige deler som kan skades av bensin eller partikler hvilket sikrer en lang . Nitril membran designet for å tåle vanlig bensin og drivstoff som inneholder alkohol, inkludert metanol og etanol. Nuke Regulator opprettholde jevn drivstoff .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg