tirsdag 3. juli 2018

Skinnhåndtak til skap

Med et håndtak i skinn kan du puste nytt liv i kjøkkenet, den gamle kommoden eller det nymalte skapet. Skinn er et elegant materiale som . Kjempefine på skapdører eller kommoder. Kvantumsrabatt: Kjøp knotter eller flere . Se vårt store utvalg av knotter og håndtak fra Epoq, og finn den stilen som passer best på ditt kjøkken.

På kjøkkenet hadde vi helt enkle, hvite knotter på skapene. De var helt greie, men de. Nærbilde skinnhåndtak DIY . Finn nye knotter eller håndtak , og framhev stilen du allerede har, eller skift til en ny. Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik. Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak.


Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til.

Bytt ut skapslukenes eller kommodens håndtak mot en ny knott og du har ett nytt kjøkken eller møbel. Jaco Håndtak skap , svart. Håndtak i alle tenkelige utforminger som passer til alle våre kjøkken-, bade- og garderobeskap. Har du et eldre skap som trenger en ansiktsløftning, kan nye . Hvilke håndtak du velger til skapdørene er med å bestemme uttrykket i rommet, og de er derfor viktige detaljer. Her kan du bestille håndtak med mange . Skuffer og skap skal kunne åpnes og lukkes ergonomisk.


Vi har nå fått inn nye modeller av håndtak og hemper i brunt lær. Velg mellom ulike farger på nippel, messing, kobber og krom polert. Med den rette knotten og håndtaket kan du gi nytt liv til gamle skap , kommoder, skuffer og annet møblement. Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og . Skap HåNdtak kan være innredet så i samsvar med svært smak av eier. Bra dekorasjon vil hjelpe til, føler til beboere til en lykkeligere person.


Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken, bad eller gang. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss.

Nye håndtak og knotter er en enkel og morsom måte å fornye skuffer og skap i både hus og hytter på. Hos oss finner du et stort utvalg knotter, knagger, knaggrekker, håndtak , hylleknekter. Flere produkter i denne produktkategori. Flotte håndlagde kroker, knotter, krokrekker med mer!


Kom innom og gjør skapene dine unike. Pynt opp en gammel kommode, skuffer og skap med fine, morsomme og dekorative knotter. I vår nettbutikk finner du knotter og håndtak , innredninger til skuffer, skap og garderobe, led-belysning, kjøkkenvasker, hengsler og skinner. Nye fronter eller håndtak til Ikea-møbelet gjør underverker. Bestå-serien, samt Pax-garderober og Metod og . Det er ikke bare valget av farger og former som gjør Ivar til et allsidig skap.


Lek med ulike typer håndtak , alt etter hva slags stil du liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg