onsdag 8. mai 2019

Garderobestang feste

Feste til garderobestang mellom vegger. Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Har et garderobekott som er m fra vegg til vegg og vil ha en garderobestang til å henge jakker på mellom disse.


Les om vilkårene i garantiheftet. Garderobestangen er enkel å montere, bare klikk den på plass .

Med garderobestangen kan du henge tøyet slik . Bredden kan tilpasses til dine. Festes i hyllen over garderobestangen. Montering av garderobestang mellom stativ og vegg.


Klikk holderen fast på stativGavlens glideskinne i ønsket høyde og skru fast veggfestet til veggen. Leveres uten holdere, kjøpes separat. Skru fast feste til sidevegg i ønsket høyde. MoNTERING AV STØTTESTANG (d).


Støttestang må benyttes for å hindre nedbøying av hattehylle og garderobestang.

Få ting opp fra gulvet med en klesstang og heng det på veggen. Det er både plassbesparende og oversiktlig. Vi har knagger og oppheng til både klær, dekk og . For å feste sideveggen anbefaler vi å benytte med- følgende vinkler, men om du ikke ønsker å skru i gulvet, kan du benytte små mengder med lim, f. De kommer i flere varianter og du trenger verken verktøy eller kompetanse for å feste dem i veggen.


En krok alene tåler opp til åtte kilo. Alt du trenger av beslag, hengsler og vinkeljern kan du være sikker på å finne hos Jernia. Rival garderobestang komplett med stk veggfester og skruer. Elfa Safety bærelist hvit.


Hvis du ikke vil bore i veggen, eller er så heldig å ha et rommelig klesskap, kan et frittstående klesstativ eller en åpen garderobe bli din beste venn. Avbildet er møbelinnredning i serien Flexi med sort preget utførelse. Sorte trådkurver og sort garderobestang med LED-belysning gir et stilfullt uttrykk. MEN husk- jo lenger stang jo flere fester ! Kanskje blir du avhengig av noen takfester.


Håper ikke det vil lage problemer for deg! MIDTFESTE TAK GARDEROBESTANG , OVALRØR, SØLV. Hyllene er festet med planker på undersiden, som er skrudd fast i veggen. Vi kjøpte Bygel kjøkkenhåndkleholdere fra .

I vår garderobe har garderobestangen falt ned. Den var festet med skruer og gipsanker i en gipsvegg, og det har blitt et hull i gipsveggen der . Nå finnes det en garderobestang med fleksibelt feste som gjør at skjortene kan henge helt oppunder taket i skapet. Når du trenger en skjorte vippes bare . Leter etter en løsning, og har tenkt ut å kjøpe en teleskopstang som jeg kan feste der, sånn at jeg.


Du trenger flere, og må feste dem med litt mellomrom, men så får du full kontroll på at ingen stikker av eller utsetter seg selv for farer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg