mandag 2. juli 2018

Cognac tulipanglass

Modern House, sontell cognac 6pk. Vinum cognac Hennessy er som de andre glassene fra Riedel . Cognac skal drikkes av tulipanglass. Litt smale glass som holdes i stetten for at ikke hånden skal varme opp . Frankrike for kresne nordmenn.

Så hvordan skal du nye en cognac på en best mulig måte. Kan man mye, så får man mer ut ifra et normalt tulipanglass og spesielt hvis man . God maltwhisky drikkes av samme type tulipanglass som det du bruker til konjakk. Skal du derimot servere en blended med is, kan du gjerne . BLAND DIN EGEN COGNAC : Kan du avsløre kjellermesterens.


Et tulipanglass som snevrer inn mot toppen vil samle odørene bedre enn de . Elegant tulipanglass fra Royal Leerdam.

Volu13cl Diameter: 59mm Høyde: 132mm. Glassene selges av oss i Aursmarks Edle Dråper. Jeg er ingen storforbruker av cognac , men har noen glass fra Braasta se typen i linken. Et sett tulipanglass så er du settlet for alle typer sprit. Våre tulipanglass holder topp kvalitet og har selvsagt klubbens emblem . En holder forsiktig i stetten eller foten av tulipanglasset , skvalper 2-cl cognac rundt for å utløse aromaen og nipper til væsken som rulles rundt i munnen før den . Dette på grunn av at akevitt har noe sterkere alkoholprosent enn cognac.


Formen på disse akevittglassene gjør at du får mest mulig aroma, . Rosendahl, grand cru cognacglass 40cl 2p. De helt rigtige cognacglas, som også er perfekte til rom og whisky. Er det smaking (tasting) man driver på med er et stk middels tulipanglass for både whiskey, cognac og akevitt tilstrekkelig. Graverte tulipanglass (6- glass).


Master Class med Grossperrin. Man kommer langt på vei med et vanlig tulipanglass slik du kjenner fra. Råd nummer to er å nyte konjakken fra et slankt tulipanglass som vider seg litt ut øverst.

Vi leverer pakninger med glass til 3kroner. Klubben selger fortsatt HH glass med logo til 200kr for tulipan glass. Så hos oss serverer vi bare norske akevitter, men nå også i tulipanglass , sier nattlig leder André Midtgaard.


Nytes i tulipanglass alene eller som følge til vellagrede oster og desserter. Siden har god informasjon og gode. Informasjon om konjakk og salg av tulipanglass. Liker du å drikke fra tulipan glass så er denne den rette .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg