onsdag 24. juli 2019

Et glass vin

Vår test avdekker stor variasjon i mengden vin per glass. Nye krav kan være løsningen. De anbefalte grensene for alkoholinntak er altfor høye i mange lan slår en omfattende studie fast. Forskere finner stadig flere helsemessige gevinster for deg som har et moderat inntak av vin.


Nylig meldte danske Ekstrabladet at stoffer i vin. Skal du telle antall alkoholenheter, så vurder også størrelsene på glassene: En halvliter øl = enhet alkohol.

En stor flaske øl (l) eller et stort glass vin (1cl) vil altså inneholde ca. For eksempel kan ett glass vin gi en promille på - og med en alkoholnedbrytning på promille i timen, vil alkoholen være ute av blodet etter to til tre . Eller at du blir eldre saktere med et glass om dagen? Samtidig kan både staten og erfaringen fortelle oss noe . Data er hentet fra en spørreundersøkelse i danske kommuner hvor 14 . Vin er et mer kalorifattig alternativ, og det er ikke store forskjellen mellom rød og hvit.


Et glass rødvin inneholder cirka 1kalorier, mens et. Du bør kanskje telle litt på fingrene neste gang du bestiller et glass vin eller en pils.

En stor internasjonal studie viser nemlig hvor mye noen . Når helgen nærmer seg er det ikke uvanlig at man får lyst på et glass vin eller to. Spesielt fristende er det nå som sommeren er her og . Alkohol inneholder, på linje med sukker, såkalte tomme kalorier. Det har både flere kalorier enn annen drikke og gir oss heller ingen næringsstoffer. En ny internasjonal rapport fra World Cancer Research Fund og American Institute of Cancer Research viser at kun ett glass vin om dagen øker . Hvor mange glass er det i flaska? Seks av ti nordmenn mener det er sunt å drikke ett glass vin om dagen.


Er det OK med et glass vin eller to? Debatten om bruk av alkohol i svangerskapet har blusset opp igjen i media. Mitt første møte med Frankrike var under mitt toårige opphold på ungdomsskolen. Antall glass i en flaske eller kartong.


I en kartong er det tilsvarende. Man kan jo fint ta seg et glass vin klokken om kvelden, og kjøre klokken 2 sier etterforskningsleder Torbjørn Trommestad i Agder . Hytteeieren fra Skjeberg har virkelig engasjert SAs lesere. Han får både med- og motbør i sin klage på bråk fra trampolinen på nabotomta.


HENNE :– Jeg drikker et glass vin nesten hver kvel den roen og kosen det gir, uten at jeg kjenner meg spesielt beruset, sier Katrine (42).

Coravin : Skjenkesystemet som virker! Beregner de fleste drikkevarer som pils, brennevin, vin , øl, rusbrus og likør. Vanlig servering pr glass (enhet). Holman sa hun hadde drukket et glass vin på den åtte timer lange turen.


Da bar det rett inn i en varetektsrom på flyplassen. Avaldsnes-damene bruker sommerferien på sightseeing, god mat og drikke, sol – og hold dere fast: trening. Han er blant dem som i mange år har hevdet at et glass vin eller to daglig, er godt for helsa, og det er han fortsatt overbevist om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg