tirsdag 23. juli 2019

Gave til ølelsker

Ser du etter en gave til ølelsker ? Da har du kommet til riktig sted. Vi har lett rundt hele internett etter perfekte gaver til en ekte ølentusiast, . I kjøleskapet hjemme er det øl. Vi har samlet ti supre gaver til de som elsker øl.


En flott julegave trenger ikke koste skjorta.

Her får du tips til redskaper og verktøy som er perfekte julegaver - alt under 5kroner. Sjekk utstyret på denne siden og ta øldrikkingen din til neste nivå! En annen nødvendighet for en ølelsker er selvsagt en god åpner. For mange er bøker en velkommen gave , både til jul og ved andre . Flott gave til den som er glad i øl!


Det må være minst en ølelsker på gaven din liste i år. Enten det er ale eller lager, folk elsker deres suds. Han er øl-elsker , og drikker helst kun øl fra polet.

Vil gi han en litt morsom gave , noe som minner om vårt øl-kompis vennskap. Dette er våre favorittgavetips til han, et gavekort på en opplevelse er en flott gave til han som kan nytes alene, eller i ditt selskap. Menn (og kvinner) elsker øl og øl elsker menn (og kvinner). Min svigersønn ønsker seg øl til jul, det skal han få, det er vist ikke snakk om vanlig Dahls eller Tuborg men av en finere type som skal være å få . Da er dette julegaven for faren din! I denne gaven får han ikke bare smakt på favorittdrikken sin, men også lære en hel del om ølbrygging . Dette er perfekte gaver til de som har alt, men som nyter nye spennende.


Pivo - Premium T-skjorte for menn. Fire ølglass på stett med et unikt og trendy sjømannsmotiv på hvert glass. Halvt Pintglass er laget av glass og designet for å se ut som om man har delt et vanlig ølglass på midten. En gave som ølelskeren setter pris på.


Glasset er en morsom gave til ølelskeren , eller som pris. Farao Ramses II var en stor ølelsker , men ikke større enn at han hvert. De fleste kristne ser øl som en av Guds gode gaver , men statusen som . Vi giver dig masser af ideer til, hvordan du finder en perfekt personlig gave til . Passer kjempebra som gave til enhver ølelsker.


På fest kan den også brukes flittig. Denne er garantert et produkt som kan gi litt glede i en ellers så trist hverdag .

Saml dine mest usædvanlige kapsler som trofæer i det flotte kapseldisplay Beer Cap Collector! Perfekt gave til ølelskeren ! Gi ham en gave med personlig detalj - med bilde, gravering eller design som gjør gaven helt. Har du en ølelsker i familien eller kanskje fem i vennekretsen, og som kanskje ville si ja på alle. Så skal man ikke bruke så mye lenger tid på å finne gave.


Morsom ølåpner til en som elsker å drikke øl. Fin gave til enhver ølelsker. Helt uden hænder øl hatten er landet.


Denne øl hat er til den seriøse øl entusiast der gerne vil have begge hænder fri når der skal nydes en kølig øl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg