tirsdag 2. oktober 2018

Kroker til murvegg

Velg pakker med kroker som er beregnet til akkurat det du holder på med eller kjøp et sett med forskjellige kroker til mange ulike formål. Jeg fant noen helt spesielle kroker i kjelleren under en opprydning til å feste på betongvegg eller murvegg så man kan henge bilder på veggen uten å måtte . Jeg har fått tips om å bruke såkalte xb- kroker i stedet for å bore hull i betongveggen. Noen som har erfaring med slike . Fra solide murvegger til porøse gipsplater, furupanel, fiberplater og. Små kroker er ikke like lurt, de fleste har problemer med å skru dem inn . Skruer, kroker , spiker og stifter klarer de fleste å ordne med uten store. Butikk krok 25cm – til murvegg.


Kan skruer direkte på alle type vegg. Om det ikke er et veldig tungt bilde så kan du bruke det som heter XB- krok. Det er en plastkrok med tre-fire stifter på som du bare banker . Henge opp bilder på murvegg. Skal henge opp bilder på en betongvegg innlegg 1. Flere resultater fra forum.


Hvordan få ting til å henge på veggen? I ren hard betong kan du bruke herdete småspiker, eller enda bedre XB- kroker , som er plastkroker med små stålstifter i. Slik fjerner du pluggen fra gipsvegg og murvegg. X- krok , enten med én eller to spikre.


Går det an å borre hull i taket, og henge et par kroker der, slik at bildene evt. Er ikke noe problem å borre i mur og henge opp bilder. Utforsk skadefrie opphengsløsninger: selvklebende kroker , bildeoppheng og kroksystemer som henger godt og kan fjernes uten spor.


Oppheng i gips – slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser! Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Forum › Generell diskusjon › Generelt Bufret 5. Jeg har to murvegger i stuen, som skriker etter bilder.


Bruksområde Sjalusirist i Aluzink-belagt stål fra Flexit med knekte sider. Produktet finnes også i andre dimensjoner. Du kan spikre fast panel på en betongvegg, skru et halvtak opp på muren eller henge ei lysekrone i gipshimlinga.


Men skal det sitte, må spiker, skrue og krok ha. Malingen legges på med en langhåret rulle og etterstrykes med pensel for å få malingen inn i kriker og kroker. Veggen vil fortsatt suge mye . Icopal takrenner leveres med solide kroker i flere vaianter. Ved bruk av kassekrok eller justerbar krok , sørger man for fall. Man kan bruke forskjellig type kroker avhengig av takkonstruksjonen på bygningen.


En justerbar krok er brukt i monteringen som følger. Borsett for tre, metall og mur. Bitssett deler med krok. Våre oppheng består av kroker og er tilstrekkelig for hengekøye.


De kan alle brukes i betong, mur og tre, men forutsetter uansett at du forborrer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg