mandag 1. oktober 2018

Montering av sluk

A- sluket egner seg ikke for direkte nedfelling i trebjelkelagsgulv pga. Når du skal støpe med betong, fester du sluket til armeringen med metalltråd. Hell ut litt betong og bøy gjerne et armeringsjern over avløpet og stikk det ned i. Sluket ligger mellom bjelkelagene, og har planer om å bruke masterboard over det gamle furugulvet.


Monteringsanvisning for K- sluk og A- sluk.

Gjelder modellene: NRF nr. INSTALLASJONS- VEILEDNING for montering av avløpsrør og sluk Forberedelser Verktøy du trenger Fintannet sag, gjærekasse, penn, kniv og boremaskin. Ansvaret for at sammenkoblingen blir tett, ligger både . Joti M- sluk , K- sluk , KU- sluk , A- sluk , AU- sluk og FHP-ringer.


Fast forhøyning = mm på K, KS, A- sluk og . Alternativer for tetteløsninger ved sluk. Dette bladet omhandler montering av sluk i ulike etasjeskillere og overgangen mellom membran og sluk.

Vi har videreutviklet seal-programmet, slik at tykkelsen på Optiform sluk - mansjett nå er mm. Dette gjør det enklere å sikre korrekt montering. K, KU, A, AU og M- sluk er boligsluk i plast for innfesting av faste.


Leveres standard med vannlås av typen TYR oig MINI ( M- sluk 50). Hvis du planlegger våtromsgolv med sluk på trebjelkelag, viser BVN deg hvordan. Avløpssluk til baderommet kommer i ulike typer og utførelser. De fleste er best kjent med det tradisjonelle runde Joti- sluket , som plasseres et stykke ut på gulvet. Byggebransjens Våtromsnorm og veiledningen til.


Noen systemer er laget for montering mot vegg, andre kan brukes både mot. PILI sluket er utviklet av rørlegger og produseres i Norge, og er enestående i sitt slag, spesielt på støpt dekke. Det er enkelt å montere i helt riktig posisjon i . Produsent og leverandør av gulvsluk og tilbehør.


Skal du installere et gulvsluk som er enkelt og trygt å montere finner du det sikkert hos JAFO. I denne videoen viser vi deg hvordan du monterer en bunnventil i håndvasken din. Det har også kommet sluk ment for montering i vegg.


Snakk med rørleggeren for tips om hva som fungerer aller best på ditt ba råder Nilsen.

Våtrom skal ha sluk og gulv med tilstrekkelig fall mot sluk. Hvor monteres det tettedetaljer. Vårt universalsluk har fått en ny vannlås som gjør at kapasiteten til sluket.


PILI Cutter er et verktøy for kutting av rør ved montering av PILI sluk i betonggulv. I leksikon kan du lese at gulvsluk monteres i rom der det er fare for vannsøl. Byggteknisk forskrift sier noe om våtrom, sluk og krav til fall.


For oss er det viktigste at . I rom med gulvavløp (gulvsluk) skal gulvet og vanntett sjikt ha fall mot avløpet ( sluket ). Overflatesjikt på gulv skal alltid ligge minst mm over. Tilstrekkelig fall på gulvet og kontroll av fall i våtrommet forutsettes være utført før montering. I rom med sluk skal gulvet og det vanntette sjiktet ha fall mot sluk. Sluk med stål- eller limflens.


Påfør SCHÖNOX iFIX rundt rørene. Løft på sluk gulvsluket og kjenn etter. Den skal ikke gå an å rikke på. Om gulvsluket ditt ikke har klemring er det stor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg