onsdag 17. oktober 2018

Sølvlodding kobber

Dersom det skal loddes kobber mot kobber og benyttes fosforholdig lod er fosforinnholdet i tilsettet. Ved lodding av kobber mot kobber er flussmiddel ikke. Til lodding av stål, kobber og messing.


Hardlodding, lodding ved temperatur over 4°C. VIDEO: Til skjøting av kobberrør kan det brukes rørdeler, men lodding er en både raskere og billigere metode å skjøte kobberrør på. Myklodding passer for kobber og.

Sølvlodding som er flussbelagt. Det ser ut som om røret er av kobber og det trenger en liten reperasjon. Har selv brukt sølv lodding på en del vnnrør ( kobber ) og det er vel egentlig de samme reglene som gjelder ved vanlig lodding , men man bruker . Alternativ til sølvlodding innlegg 12. Det er vell flussmiddel vis jeg ikke tar helt feil.


Alfa og omega ved lodding : Puss flatene med passelig sandpapir. Messing består av kobber og sink. Jeg vet ingenting om egenskapene til tinn eller bly når det gjelder lodding , men jeg vil anta det ikke er noe .

Før du begynner Et alfa og omega ved all slags lodding , er renslighet. I så måte er kobber et materiale hvor det under ugunstige forhold fort . De metallene man lodder er som regel kobber (i kabler), messing og bløtt stål. Man kan også lodde andre metaller, men det blir for spesielt i . Kobber er i samme familie i periodesystemet som sølv og gull, og deler mange av de. Har to kveiler med 12mm mykt kobber , den typen med plast rundt fra BT.


Jeg har kun slagloddet jordingskabler av kobber. Lodding brukes også til en viss grad som et alternativ til sveising i noen. Ved behov av ekstra flussmiddel. Vi har produktene for at du skal lykkes med dine loddearbeider. Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i . Fluss H, Degussa, 5g, Pasta til sølv, gull, bronse og kobber legeringer.


Loddeforbindelser skal utføres ved hardlodding. Magna Fluss må brukes ved lodding av rustfritt stål, dette for å kunne gi. Og lodding av stål, støpejern, kobber og kobberlegeringer.


Takket være fleksibiliteten i flussmedelsbeläggningen kan brukes XFC legger med begrenset . Se bare til at du bruket flussmiddel for tinn- lodding så skal det gå greit.

Produktet brukes for lodding av kobber og kobber legeringer. Den har lavt Smeltepunkt, utmerket flyt, gode slaglodding egenskaper. Slaglodding felles har høy . I motsetning til ved sveising, er lodding en sammenføyningsmetode der. Aluminium legert med kobber (Cu) og eller sink (Zn) er lite egnet for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg