onsdag 24. oktober 2018

Krom søtsug

Forklaring: Skal dempe søtsuget og regulere blodsukkeret. Krom er nødvendig for kroppens omsetningen av karbohydrater, som igjen er nært . KROM funker mot søtsug - for de aller fleste. KROM mot søtsug - joda, det funker! Flere resultater fra forum.


Kromtilskudd kan derfor virke stabiliserende på blodsukkeret.

Nøtter inneholder krom , som bidrar til å opprettholde det normale blodsukkernivået. Et stabilt blodsukker gjør at kroppen ikke søker rask energi. Ubehaget øker, og det blir ikke borte før du gir etter for søtsuget. I tillegg kan krom hjelpe mot søtsug , men du må ta minst 6mikrogram . Krom (Cr) er et sporstoffmineral som er viktig for forbrenning av karbohydrat og fettstoff. Det er et hjelpestoff for insulin til å transportere sukker.


SØTSUG : Det er tøft å venne seg av sukker dersom man er vant til å. Jo mer karbohydrater og mat med høy GI du spiser, desto mer krom.

Omdanning av sukkeret til energi inne i cellene forbruker både B-vitaminer ( tiamin) og mineraler (eks. krom ). Mangel på disse næringstoffene kan forårsake eller . Kom over nettbuttikken mittnavnesmykke. Men jeg har aldri hørt om denne butikken før, . Søtsuget kan noen ganger oppleves så sterkt at man blir helt desperat. Krom bedrer insulinets virkning slik at glukosen i blodet går raskere inn i muskulaturen og blodsukkeret forblir stabilt. Tok en del krom før og det hjalp sånn passe greit, men jeg har funnet ut at ingenting regulerer søtsug som å spise mange små måltider slik at . I denne artikkelen gir vi deg tips til hvordan du kan dempe søtsuget , slik at du kan. Krom er viktig for omsetningen av karbohydrat og fettstoff.


Kosttilskuddet som kan hjelpe ved søtsug : BioChrom er et kosttilskudd som inneholder organisk krom av typen ChromoPrecise. Etter mye sukker kan et sterkere søtsug enn tidligere oppstå. Løk inneholder krom , og gir tungen en annen smak enn det søte.


Krom bidrar til opprettholdelse av et normalt blodsukkernivå. Har du for eksempel merket at du blir ekstra fysen på noe godt . Kytos tabletter er et kosttilskudd som bidrar til økt forbrenning og dempet søtsug. Kitosan, Krom , Grønn te og Vitamin C. Sørg for å få i deg nok krom. Det er en grunn til at flere bruker kromtilskudd for å bli kvitt søtsuget , ettersom krom spiller en viktig rolle for å holde .

Noen får hjelp av å ta tilskudd av kromtabeletter i en periode. Mitt beste råd er altså å begrense inntaket av søt mat, da vil søtsuget minske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg