tirsdag 19. mars 2019

Fjerne urin lukt

Merk at denne urinen lukter mye strammere enn vanlig katteurin. URI-GO fjerner alle lukter som er forårsaket av urin og fjerner urinflekker. Mikroorganismene absorberer plagsom urinlukt , og oppløser urinkrystaller akkurat der . Jenta mi tisset MYE i sofaen vår i går og den stinker noe voldsomt! Toåringen har tisset i sofaen, konsentrert morgenurin da han satt i sofaen før morgenstell og tapebleien har løsnet og forskjøvet seg i . Barn og familie innlegg 5.

Hjelp, hvordan fjerne urinlukt fra joggesko? Hvordan fjerne lukt av hundetiss? Flere resultater fra forum. Bufret Har lukten av gammelt søppel, mugg eller svette satt seg i hjemmet? Fortvil ikke, du kan fjerne vond lukt ved hjelp av bakepulver!


Sterk urinlukt rundt toalettet Husmorskole. Om man skal fjerne noe som er alkalisk så skal man bruke noe som er surt og motsatt. Kjøpte båt i vinter som var litt dårlig konservert.


Tilsynelatende så det bra ut da jeg fikk båten og kikket i toalettet.

Blått i frostveske og ingen . Lurer bare på hva dere bruker for å fjerne tiss og tisselukt fra gulv og tepper hvis valpen er uheldig inne? Noen som har et godt tips til spray? Jeg har slipte tregulv som er vokset og jeg kjenner ingen lukt men jeg har kanskje dårlig luktesans.


Var uheldig her natt til en dag at en bikkje jeg hadde med følte for å lette på trykket, og sølte sine edle dråper i det ene sete baki. Lukten kan fjernes ved å bruke en eller flere av følgende mekanismer:. Når det gjelder urin vil bruk av vaskemiddel være mest effektivt på ferske flekker, fordi. Opp igjennom årene har det dukket opp nye metoder for å fjerne eller redusere lukt. Katteurin kan fort bli en kilde til frustrasjon og besvær, og lukten er både stram og karakteristisk.


Lukten av mennesker og dyr urin er sterk og ubehagelig, og når badet lukter urin , er det både frustrerende og pinlig. Det er mer enn én mulig årsak til at badet . Pet urin er en vanlig kilde til skitne møbler. Rengjør effektivt både innendørs og utendørs der ditt dyr har markert sitt revir eller hatt et uhell.


Lukt - og flekkfjerner for urin. Andre grunner til sterk lukt i urinen er i ølge Westgaard rett og slett at du. Har ei jente på år som slutta med bleie i sommer ferien.


Men nå er ho begynnt og tisse på seg. Ofte tror eg ho bare er trøtt og ikkje gidder og .

Ett utmerket produkt som fjerner urin og lukt av urin. Basert på naturlige mikroorganismer, og er egnet til daglig bruk. Kan anvendes overalt der det oppstår . Hjelp Har fått en veldig vond og stram lukt fra hundegaarden nå på. La klærne henge i rommet i flere timer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg