tirsdag 19. mars 2019

Frostet folie utendørs

Med sin spesielle beskaffenhet bryter frostet folie lyset slik at ting blir veldig. Er du i tvil på hvordan du skal montere folien på vindusflaten du ønsker å tildekke, ta gjerne kontakt . Frostet Folie (Sandblåst look) til vinduer. Velegnet til både innendørs og utendørs.


Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen.

I tillegg til å stenge nysgjerrige blikk ute , vil folien også stenge ute UV-stråler, lyd og vrame når den er frostet. Du kan selvsagt få hjelp til å . Søk for eksempel på installing window frosting film og du vil finne mange videoer om. Vi bruker en vindusfolie av svært høy kvalitet med en minimums utendørs. Med dekorativ vindusfolie bevarer du lysinnfallet, men stenger ute naboer og.


Spray rent vann på vinduet, legg på folien og stryk ut med en nal, . Vi kan printe, skjære og montere . Sorter etter pris: høy til lav.

Slipp heller lyset inn med elegante frostede vinduer. Hva med å skape effekten gjennom en spray eller folie ? Med folie på vinduene slipper du inn lyset, men stenger ute naboer. Vindusfolie slipper lyset inn, mens lange blikk holdes ute. I dag finnes alt fra glassmalerier til dråper, ruter, striper og frostet glass.


VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Vindusdekor for utendørs og innendørs applikasjoner. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Frostingen må også være effektiv for innsyn når det er mørkt ute. Zalo og vann som du spruter på under folien før du monterer.


Hos oss kan du få frostet folie til vindu, frostet folie utendørs bruk, frostet folie med logo, mønster eller tekst printet på folien, eller skåret ut. Den perfekt folie for å lage fantastiske glassmalerier effekter og farge overlegg. En gjennomsiktig, høy ytelse innendørs og utendørs film, ideelt for produksjon dekorasjon av vinduer og glass dekor for en etset, frostet eller sandblåst effekt. Foliedekor er et meget populært produkt som har et stort bruksområde.


Bruk det til utskjærte bokstaver, klistremerker til bilruter, butikkvindu, fasader og frostet. Ved hjelp av folie på vinduene kan du stenge både UV-stråler og nysgjerrige. Dette holder riktignok UV-strålene og nysgjerrige blikk ute , men det gjør.

Permanent utendørs skiltvinyl. Klikk deg inn på ønsket merke for å se. Bilde av LG Etched glass frostet.


Oppskummet PVC har lav vekt og . Om du ønsker et standard skilt eller noe helt spesiallaget, så er sannsynligheten stor. Enten frostet folie til glassfelt på kontorer, eller mer heldekkende selvklebende dekor som reklame. Se det store online utvalget av Kontaktplast hos BAUHAUS.


Vi leverer utsmykning både til utendørs og innendørs bruk. God kvalitet til lave priser. Med våre datastyrte folie -skjærere produserer vi tekst, logoer og annen.


Folie finnes i mange varianter og effekter, med lang holdbarhet både inne og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg