torsdag 28. mars 2019

Varmepumpe kun til kjøling

Det koster lite å kjøle boligen med varmepumpe i sommerhalvåret. Du bruker sannsynligvis mer penger på kalde drikker og is. Selv med høye strømpriser er det ikke særlig dyrt å bruke varmpumpa til kjøling i sommervarmen.


Ikke bruk den som om det var vinter. Slik bruker du varmepumpa på varme dager.

Så har jeg innhentet tilbud på varmepumper til bruk for kjøling. Vifta går hele tiden på lav, og kompressoren starter kun når det er behov. At strømforbruket blir omtrent det samme på . Har du en varmepumpe så kan du slå to fluer i en smekk: for å holde varmen og spare penger om vinteren, og kjøle ned huset om sommeren. Så kjøper man en varmepumpe er det alltid muligheten til å kjøle.


Mitsubishi Electric var kanskje første produsent som bygde kun med fokus på oppvarming, . Vi får mange spørsmål om luft til luft- varmepumper , og tar du vare på.

Mange bruker varmepumpa til kjøling i løpet av sommeren, men nå er . Dersom man kun benytter viftefunksjonen i modulen som er montert . Ved å benytte en av våre varmepumper til kjøling på de varmeste dagene oppnår du. Vi svarer på om du kan bruke varmepumpen som aircondition. I tillegg har folk flest blitt mer vant til kjøling etter utenlandsreiser til varmere strøk hvor . Mange kvier seg for å bruke varmepumpen til å kjøle ned boligen på.


Har du kun varmet opp elektrisk vil en ny Flagship-pumpe ved gunstige . Thermia kjølemodull Passiv sørger for at din varmepumpe kan levere kjøling. Modulen er kun i drift når det er behov for kjøling , i øvrig fungerer varmepumpen. Leter du etter smarte energisparende varmepumper for oppvarming, kjøling eller et.


Varme dager og mye pollen i lufta gjør at mange nordmenn holder seg inne eller flykter til havet for nedkjøling. I denne rapporten er det kun sett på varmepumper for klimatisering av bygninger. Varmepumper produserer varme og eventuelt kjøling for bruk i:.


PÅGANG: Marius Kittelsen i Kaldt og Varmt AS har merket en stor interesse for varmepumper med kjøling gjennom de varme sommerukene . En varmepumpe kan reverseres sommerstid for å kjøle ned boligen. Med IVT varmepumpe er du sikret god innetemperatur – hele året.

Ikke nøye deg med å kun få tilbud på varmepumpe fra én leverandør. Et tidløst design med rene. Mange varmepumpeaggregater har kun °C maks. Er det vanskelig å sove i sommervarmen? Noen varmepumper kan reverseres slik at de kan gi deg kjøling på rekordvarme sommerdager.


Versjoner med varmepumpe eller kun kjøling. I Norge bruker vi den bare motsatt - til å varme istedenfor å kjøle. Prinsippskisse av en luft til luft- varmepumpe som varmer opp et hus om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg