fredag 28. juni 2019

Dusjhjørne farget glass

To hengslede dører i røykfarget glass. Velg profil i svart, hvit eller aluminium, håndtakene leveres i samme stil og farge som profilene. Et lekkert dusjhjørne er ikke lenger bare en drøm. En dusj med et pent utseende er i mange tilfeller også en god dusj.


En nyhet er glass med speileffekt, i tillegg til farget glass , frostet glass , . Gjennomsiktige glass finnes i klart og farget glass som bronsefarget , grå.

Her kan du se oss montere en dusj. Glassplaten kan lakkeres på baksiden i valgfri farge , eller det kan brukes klare glass på . Glassveggen monteres på veggen og hjelper til . En innglasset dusj med glassdør vil forhindre at vannet skvetter ut over. Skap ditt eget krypinn med en personlig utformet dusjhjørne. Velg glass , modulsystem og profilalternativ.


Sakner du eksempelvis et speil? Rammeløst moderne og stilrent dusjhjørne med inn- og utsvingbare dører som. Glassalternativ : Klart og frostet.

Beskrivelse, Produktnr, NRF-nr, Veil pris ink mva, Mål (mm), EAN nr, Farge , Vekt. Dusjhjørne med profil i børstet aluminium oppe og nede. Element dusjkabinett Fasett 90xklart glass , hvite profiler.


Alterna Picto er et rammeløst og moderne rett dusjhjørne med inn- og. Solid dusjhjørne bestående av gulvlist og profiler i alu- farge. Avrundet front med skyvedører. Ifö Silver dusjhjørne lages i størrelsene 80xog 90xcm.


Pris inkluderer hele dusjhjørnet. Med nøktern design og enkel konstruksjon er LINC Angel et dusjhjørne som gir baderommet og. Velg farge på beslag, grep og hengsler. Romslig dusjhjørne med generøse glassoverflater i halvfrostet glass og sølvfargede profiler. Perfekt hvis du vil ha beskyttelse mot innsyn men likevell slippe inn . Bare ved å bytte dusj kan du forvandle uttrykket på badet ditt totalt.


Du kan også velge en farge på glasset som begrenser innsyn, samt finne et håndtak. Denne serien byr på et rikt utvalg av profiler, glass , håndtak, dusjplater, armaturer og . Våre dusj glass løsninger holder en svært høy kvalitet,. Vi stiller derfor like høye krav til kvaliteten vi leverer når det gjelder glass - og speilløsninger til.


Vi leverer både farget glass , klart glass , frostet eller optiwhite.

Består av to dører som kan . Glass i dusj , på vegger, badekar, samt glass -do og glass -vask er alle ingredienser i et trendy hjem. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom. Med glassdører , gulvflis 5xPlan mineral. Har du fine fliser på badet og trenger en løsning for å lage til et dusjhjørne der du ikke ønsker. Materiale: Aluminium, herdet glass mm.


Vi holder til sentralt i Sandefjord og hjelper deg med alt fra enkle glass og speil til komplette glass. Vi kan tilby våre kunder det meste innen fasong og farge. DUSJ - OG GLASSLØSNINGER TIL BAD OG KJØKKEN DUSJVEGGER PÅ MÅL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg