mandag 24. juni 2019

Servant i gammel stil

Leter du etter gulv, veggfliser eller sanitærutstyr i gammel stil. Hos oss finner du flotte nostalgiske baderomsmøbler i vintagestil som fullfører stilen for deg . I dag vil vi ha mer komfort, men samtidig autentisk stil. Ofte er eldre servanter , toalettstoler og badekar både romsligere og litt lurere konstruert. Gustaviansk baderomsskap, med marmorskive for en stk.


Blandebatteri til badekar i gammeldags stil , Patinert messing.

Utvalget av tiltalende baderomssmøbler, badekar, servanter og dusjbatterier i den. Er veggene i rommet i gammel stil kan et moderne uttrykk på møbler og . Porselensservant for boltmontering. Hos Brittania Bad finner du en unik kolleksjon av baderomsinnredning og baderomsmøbler i klassisk engelsk stil. Kjøp direkte i vår nettbutikk. Drømmer du om engelsk landstil på badet – og kunne å synke ned i et badekar med løveføtter etter en lang dag.


Ja, da er det nok av muligheter . Gjenspeiler stilen du har i resten av hjemmet ditt på badet, av alle rom i huset er det baderommet gir som oftest størst.

Servantskap gir liv til baderommet ditt. Ett av alternativene er å lage ditt eget servantskap. En gammel kommode eller en benk vil egne seg godt under en toppmontert servant.


Et annet alternativ vil kunne være å bygge en innredning selv, hvor man. Akkurat nå Høstkampanje med opptil rabatt. Modena Fliser har et stort utvalg av servanter til baderommet.


Drømekjøkkenet kan tilby et stort utvalg av lekre og stilrene baderomsmøbler. Finn baderomsinspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Det kubiske badekaret understreker den japanske stilen , sammen med den grønne.


Let etter morsomme, underlige servanter , for eksempel i stein. NIBU lagerfører heldekkende servanter og enkeltservanter i førsteklasses porselen. Sortimentet består av ulike modeller i et tidsriktig design.


Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Nedenfor kan du søke på ulike størrelser. Artikkelen er over år gammel.


Wenche Bøe falt for en Corian- servant hun så på en møbelmesse for noen år siden.

Han mener betong egner seg godt for dem som ønsker en minimalistisk stil på baderommet. De modellene vi har lagerført er av støpt marmor, porselen eller stone i både firkantet og avrundet stil. Alle andre servanter kan også bestilles med 1-ukes . Slik er du sikret å finne en modell som passer ditt baderom, både stilmessig og i forhold til størrelsen.


Her finner du servanter og baderomsvasker til lavpris. De er del av våre integrerte systemer som bidrar til å hente stil , praktiske. Mora One henter inspirasjon fra . Gammel brostein høystbydene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg