tirsdag 18. juni 2019

E24 oljepris

I EAksjelive kan du følge alle markedets store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill. En uvanlig cocktail av svak krone og høy oljepris gjør at nordsjøoljen klatrer mot ny rekord. Saudi-Arabia trenger penger til omstilling, men vil ikke provosere USA.


Nye drivstoffregler for shippingbransjen vil sende oljeprisen til nye høyder og forårsake en finanskrise, mener amerikansk analytiker. Norges største nettavis for økonomi og næringsliv.

Egir deg det aller siste fra aksjemarkedet og tar pulsen på norsk og internasjonal økonomi, sammen med . Etter et dramatisk fall i de amerikanske oljelagrene, som umiddelbart ikke ga noen utslag på oljeprisen , ser man nå priser i fritt fall. Samlet sett trekker risikofaktorene på oppsiden de neste månedene og vår oljeanalytiker Torbjørn Kjus ser utsikter til at oljeprisen vil stige . Vårt syn er at fullstendig kutt i iransk eksport vil være vanskelig å takle, og sannsynligvis resultere i en oljepris over 1dollar fatet, skriver . Prisen på et fat nordsjøolje er i kvart over åtte-tiden ned prosent for dagen, til en . Spotprisen på et fat nordsjøolje . Analytiker: Totals Iran-exit bidro til oljepris -rekord.

Donald Trump synes oljeprisen er for høy, og har kommet med flere utspill mot Opec i et forsøk på å få dem til å øke produksjonen. Brent opp prosent til 7dollar fatet, og ett fat amerikansk . Oljeprisen falt med over tre dollar mandag ettermiddag. Så dette blir et gøy ONS å delta på, sier Nysveen til E24.


Det blir en marginskvis når oljeprisen går opp, sier flyanalytiker Kenneth Sivertsen i Pareto Securities til E24. Med en oljepris som har klatret . Forbrukere, flyselskaper og fremvoksende økonomier er blant dem som merker smellen etter en økning i oljeprisen på dollar fatet det siste . Russlands president Vladimir Putin sier han vil være tilfreds med at oljeprisen faller til dollar fatet. Men en høy oljepris kan sette en stopper for planene.


Rickard Gustafson i SAS til E24. Høyere oljepris gir vind i seilene for norsk oljebransje, men fortsetter prisen oppover kan det i verste fall føre til økonomisk tilbakegang globalt, . Mandag morgen slapp oljeselskapet Aker BP resultatene for årets tre første måneder, et kvartal der aksjekursen steg prosent, eller 3 . OPEC og Russland møtes i Qatar for å diskutere hvordan de skal få kontroll på oljeprisen igjen. Med Thina Saltvedt, oljeanalytiker i Nordea Markets og Øystein . Noen her inne som konkret vet hvordan man posisjonerer seg .

Foredragsholder, fotballkommentator (Eurosport), speaker, konferansier. LEDER: Frykten er tilbake som en faktor i oljeprisen , og mye av denne frykten står USA og president Donald Trumps politikk for. Derfor prøver oljestormakten å . Oslo Børs og oljepris i perioden etter Oljeprisfallet.


Målt i norske kroner ligger dagens oljepris bare prosent under toppen fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg