onsdag 19. april 2017

Hydraulisk linehaler

Kompakt hydraulisk linehaler for lette kommersielt fiskeri. Northlift sin nye teinehaler. Den finnes i to modeller (styrker) som hver kan leveres med to varianter. Rekkefeste eller davidbom fra dekk. Haleren er utstyrt med en hydraulisk.


Ledende produsent på og leverandør av dekkutstyr langs kysten.

Motoren er operert ved bruk av en hydraulisk ventil som kan endre rotasjonsretningen og . Har lurt litt på om en eletrisk linehaler kan være en grei måte å få opp dreggen. Fiskeutstyr som linehaler med 7kilos kapasitet og . Bilde MK ”Josberg” har nødstopp med stoppskjerm på ny type linehaler. Produsenter av hydraulisk og evt. Sølyst linehaler - hydraulisk linehaler i rustfri stål kan købes hos Daconet.


Se vores webshop for mere info! Ein hydraulisk blokk hadde selvfølgelig vore bedre men då må eg nok ta nokre runder med fruen slik at det blir ny båt også :rolleyes:. En hydraulisk sylinder på pressrullen justerer trykket mellom rullene.

Totalleverandør av teinefiske. Hummerteiner, krabbeteiner, torsketeiner, linehaler , teinehaler, garnhaler. HYDRAULISK: x splittvinsjer a ca. En linehaler eller teinehaler brukes ofte til å trekke teiner for å sjekke. Bensindrevet garn og linehaler.


Båten er utstyrt med en Sleipner sidethruster. Hydraulisk linehaler i rustfrit stål. Bilde MS Josberg har påmontert nødstopp med stoppskjerm på linehaler.


Dekksutstyr, Beitir bs-2linehaler med renne og binge. En pen liten festebrakett kan f. Elektronikk, Furuno radar. LH5– en kompakt hydraulisk linehaler fra. Liste på alt linehaler Fra Gadyet.


Kraftblokk, teinehaler, linehaler, med regulerbar hastighet. Ved å montere en radiosender på en av endebøyene kan . Figur 3: Korten besto av linehaler og en aluminiumsrenne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg