fredag 14. april 2017

Søppelhus

Søppelkasse hus,leveres ubehandlet eller malt mot et pristillegg. Er du lei av søppelkasser som velter i vinden. Her er et solid søppelstativ for den som ønsker litt ekstra. Hele huset er lagd i solide materialer og . Her er noen solide søppelstativ i impregnerte materialer for og plastdunker som er til salgs.


Vi har nå søppelhus til salgs fra Finn.

Nå skal jeg snart gå igang med å få bygget meg nytt søppelhus. Venter bare på at siste halvmeter snø smelter. Det jeg da lurer på er om noen . Vi leverer låsbare søppelhus i ulike størrelser og utforminger. Avfallsbodene er modulbaserte og kan enkelt utvides i ettertid ved behov for flere beholdere. Skal du bygge nytt søppelskur etter at den fjerde søppeldunken kommer i sommer, bør du lese kommunens nye retningslinjer.


Planlegg nå å få levert søppelhus i løpet av kort tid. Lager også til borettslag om det er ønskelig.

Kan være behjelpelig med frakt. I en gammel leketøysfabrikk på grunnen til Gåskvern gård langs Brumunda har han installert seg for å møte etterspørselen av søppelhus. For mange huseiere har det blitt helt selvfølgelig å kamuflere alle disse nevnte kasser og dunker med et søppelhus. Cookies hjelper oss å levere våre tjenester. Når du bruker våre tjenester så godtar du vår bruk av cookies.


Søppelhus - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Maskinlaft i 28mm plank - Gran Imp. Shingel på tak ( Katepal ) Leveres som delvis byggesett, hvor bunn er satt sammen. Behovet for søppelhus oppstår når man begynner å samle kildesortert avfall. Ved å samle avfallscontainerne i ett bygg blir tomten visuelt penere, . Hos MAXBO finner du boder som er enkle å montere.


I mange størrelser og utførelser. Kjøp på nett eller i butikk. Søppel husene i Smedåsveien og Rødtanglia ser forferdelig møkkete ut i takrenner og innvendig.


Innvendig er det også mye skitt og vond lukt. Det har også vært brann i et søppelhus i Borgehaven i løpet av natta. Politiet vet foreløpig ikke årsaken til brannen.

Vi sorterer restavfall, matsøppel, plastavfall og papiravfall. Da vi mannskapene kom fram, var søppelhuset overtent. Vinduet til leiligheten, som ligger vis a vis, var i ferd med å sprenge, sier brannmester i . Vi ønsker ett enkelt søppelhus til tre bøtter på 240l.


Legger ved noen eksempelbilder. Jeg sender også med en liten tegning så du kan se enklere hvordan det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg