fredag 21. april 2017

Karmskrue

Programa karmskrue , uherdet. Ny karmskrue for bedre montering. Den gjør det enklere og raskere for håndverkere å montere dører og vinduer uten at karmen fliser opp eller . Har funnet to forskjellige typer karmskruer , og det finnes sikkert flere varianter, hvilken type er best til montering av vinduer og dører? Infestning av karmer mot treverk eller i plugg.


For innfesting av vindus- og dørkarmer.

Herdet, elforsinket utførelse for montering i trebjelker. Tbits medfølger i 100-pk. Karmskrue L gir en fullstendig justerbar. ESSVE har et bredt sortiment av karminnfestning i ulike materialer.


For at karm monteringen skal bli. Den spisse delen av skruen er utformet som en vanlig treskrue. Like nedenfor hodet på skruen . Sekskantet T-nøkkel til justering av karmskruer. FrameFast kan bestilles ferdigmontert i karmen på alle .

Justeringsnøkkel til karmskrue. Tenk på: Følg anvisninger om vedlikehold for å bevare dørens glans. Vælg karmskruer med eller uden hoved. Se hele vores sortiment af . Den skal dras inn med en sekskantet maskinnøkkel og justeres med håndnøkkel.


Adjufix er et karmmontasjesystem. Grunnelementet i systemet er hyler som skrus i karmen fra utsiden. Utfra underlaget kompletteres hylsene med festeskrue for . Leverandør, ESSVE NORGE AS. For montering av dører og vinduer.


Låser karmen så man slipper kiler. Til innfesting av vindus- og dørkarmer. Kan monteres uten faste klosser og gir en fullt justerbar og demonterbar montering uten skader på karm eller underlag.


RAW karmskrue er en karmankerskrue til montering af vindueskarme og dørkarme i træ, mur eller beton. Karmankerskruen kan anvendes til karme af plast, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg