onsdag 19. april 2017

Strykejern uten damp

Med en dampstasjon fra Bosch får du førsteklasses resultat uten å måtte anstrenge deg, selv på de vanskeligste. Strykejern uten damp er både enkle og lette. Hvilket strykejern skal man velge?


Skal det være med eller uten damp ? Hva med en steamer eller dampstasjon? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser!

Hos oss finner du ditt nye strykejern. Selvfølgelig kan du bruke et dampstrykejern uten å fylle i vann. Da fungerer det som et vanlig, tradisjonelt strykejern , selv om det da blir litt tyngre og mer tungvint. VapoCare en autoslukk- funksjon som slår av jernet etter minutter uten bruk.


I dag har de fleste dampstrykejern. Hvis du har et eldre strykejern uten damp eller bare foretrekker et klassisk strykejern, så må du finne . I private husholdninger brukes elektriske strykejern med eller uten damp. Disse har termostat, og såle enten av aluminium eller rustfritt stål.

PerfectCare Viva dampstasjon er kraftigere og mye mer effektiv enn et vanlig strykejern. Stor vanntank (l) du kan stryke mange plagg uten å fylle på . Små hull under strykejernet sender ut damp som gjør stoffet fuktig og dermed lettere å stryke slett. Jeg er på jakt etter vanlig gammeldags elektrisk strykejern, men finner bare dampjern overalt? Har de sluttet å selge strykejern uten damp ? Alltid klar med nystrøkne klær. Lite, nett dampstrykejern til å ta med på ferien.


Kan brukes med eller uten damp. Fjerner krøller og skrukker uten bruk av st. Philips PerfectCare- strykejernet gir raske resultater uten at det er fare for å. Oppdag Tefal Freemove trådløst strykejern med lett og smidig Freemove Air, som gir. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Ikke bruk strykejernet uten tilsyn. Se tilbud på strykejern hos euronics. Europas største elektrokjede. Med ulike funksjoner og fantastiske dampfunksjoner vil du i vårt sortiment finne et strykejern som.


Steg 1: Forvarm jern Sett strykejernet til tørr tilstand uten damp ), så varmt som mulig, men respektere den maksimale temperaturen angitt på klær elementet.

Den kraftige dampytelsen til strykejern fra Miele gir deg raskt og enkelt krøllfritt tøy på en skånsom måte. To håndgrep, uten anstrengelser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg