tirsdag 25. april 2017

Skumkanon såpe

Vi benyttet skumkanon til . Enkelte skumkanoner skal du kjøre ren såpe i. Formulert for å gi et jevnt og tykt skumlag med lang virketid og gode renseegenskaper. Skal fylle opp boden med mer detailingstilbehør og kjøper nå skumkanon til å koble på høyttrykksspyler. Hvilken såpe anbefaler dere til . Beste skumsåpe til forvask?

Hvor mye såpe og vann på skumkanon ? DCN tester såper i Foma skumkanon - Test. Skumkanon såpe - Produkter innlegg 6. Foretrekker du sjampo rett i bøtta, har vi en test. Vi har testet såper for skumkanon.


Skum er i vinden som aldri før når det gjelder vask av bil. Skum gjør ikke bare at du får utnyttet såpen bedre, at du får renere bil og vasker miljøvennlig. Synes du det er et ork å vaske bil?

Lite skum og vanskelig å få godt med såpe på bilen? Den tiden er det slutt på! Jeg selger skumkanoner , sandvaskere, overgangsadaptere, dyser (turbodyser og andre vaskedyser) . Har ønsket meg skumkanon til min høytrykkspyler til jul, håper jeg får det :-D Åssen såpe er anbefalt til dette? Du mener at du kjøpte Karcher sin egen skumkanon ? La avfettingen virke 4-minutter, og sett deretter bilen inn med såpe. Det beste er en såkalt skumkanon som settes på høytrykkspyleren, om du . Aldri mer kjedelig bilvask!


Dette er en ideell såpe for hyppige vasker siden den er både mild og skånsom. Pink ble i utgangspunktet laget for bruk i skumkanon , men er også suveren . Ved å bruke skumkanon til å såpelegge bilen før vask sikrer du at hele bilen er dekket godt med såpe , og at vaskeprosessen begynner før du i berører lakken. ValetPRO PH Neutral Snow Foam brukes i hovedsak i en skumkanon (foam lance). Selaclean Super Cleaner er suveren som båtshampo direkte i bøtta, eller som interiør rens . Foam lansen i rustfritt stål er en skumkanon utviklet og produsert av Italienske IDROBASE. Materialene som benyttes er rustfritt stål og POM plastikk.


POM plast kobber lanse er en skumkanon utviklet og produsert av Italienske IDROBASE. OBS: husk å spesifiser merke på.

Med denne og riktig såpe så skumlegger du det du ønsker å vaske. Men først må vi komme med noen forbehold. Her har vi testet ulike bilshampoer, for deg med dårlig tid.


Bruker du tilstrekkelig mye ti såpe. For å unngå swirls (vaskeriper) har bilene blitt forvasket med like typer såper i skumkanon , og avfettet der hvor det har vært nødvendig etterfulgt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg