tirsdag 11. april 2017

Velkomstdrink med rom

Fordel dem i drinkglass, ha i et par ts sukker og mynteblader. Mos det sammen med en skje eller baksiden av en sleiv. Med ekstra sterk brun rom og brunt sukker i stedet for hvitt, blir det mer trøkk.


Rom og prosecco er sammen så sommerlig som en drink kan bli . Skjær limen i små biter, og mos dem lett sammen med mynteblader og rørsukker.

Lumumba – retrodrikk laget av varm sjokolade og rom , samt krem på toppen. Den er varmende og utrolig god. Prosecco og rom er jammen meg en fiffi kombinasjon. God drink med rom og Passoa God og dejlig nem drink med rom , Passoa og lime, der skaber den perfekte balance mellem det.


Festlig og lækker velkomstdrink med hyldeblomst, hvidvin og rom. Innled helgen med en forfriskende og superenkel drink. Her brukes isteden brun rom , noe som gir en rund og fin smak.

Du vil også kunne lage en bra drink ved å bruke voda i stedet for rom , men . En forfriskende og sommerlig drink med lime, mynte og søte. Sjekk også ut velkomstdrinken med lime, mynteblader, rom og søte jordbær. By yndlingsgjestene dine velkommen med denne friske og boblende velkomstdrinken. Rør sukker godt sammen med rom og limesaft, til det er oppløst.


Perfekt drink med smak av klementin som imponerer gjestene. Rum punch er egentlig en karibisk drink. Her har den fått smak av eple og timian. Den passer fint som en førjulsdrink, . Overrask gjestene med en spennende velkomstdrink ! Punsj med rom , klementin og prosecco. En velkomsdrink som fenger?


På samme måte som tonic gjør underverker i selskap med gin, er også det uventede møte mellom . Ha rom i glassene og rør godt til alt sukkeret er oppløst. Mango Dream er en fruktpunsj som virkelig er en drøm av en drink.

Opskrift på lækker og smagfuld drink med rom og havtorn. Dette er en sikkelig sommer drink. Drinken er syrlig og frisk. Ukens drink – Bringebær Caipirinha – Smak av sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg