torsdag 20. april 2017

Elektro belysning

Hagelys, nedfelt og innebygd lys. Totalleverandør av elektromateriell, belysning , varme og kabel - Spesialister på smarthus og LED downlight - Størst på elektromateriell til alle - Vår kompetanse,. Lamper og belysning til hele boligen.


Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke . Aller først bør det understrekes betydningen av å planlegge godt og tenke nøye gjennom hva slags belysning man ønsker, og hvilke behov man har i hvert . En 40-åring trenger dobbelt så mye lys som en 20-åring.

Er du 6 er lysbehovet seksdoblet. Vi kan tilby et bredt spekter av . For å få et funksjonelt hjem, må det være mulig å få tilstrekkelig lys til synskrevende oppgaver som matlaging, lesing, PC-jobbing, håndarbeid og husvask. Vi hjelper deg med å finne riktig belysning , spør.


Vi holder til i Kornsiloveien 2. Klikk på logoene for å se deres produkter. Våre leverandører på belysning. Med moderne lamper og pærer, sparer man penger på strøm.


LED teknologien er kommet for å bli.

Planlegging av belysning er viktig. Lyssettingen gjør hele rommet. Man har taklamper, gulvlamper, utelamper, vegglamper og led lys. Belysning er også en viktig del atmosfæren og skaper . Vi har bred kunnskap på lys og lyskilder i alle typer rom. Led blir brukt i alle typer . Her gjelder det å finne riktig design på lampene, tenke på lysstyrke og på farge.


Hva lyset skal brukes til å selvfølgelig . Svithun Elektro as leverer bla. Vi forhandler spotter og belysning fra en rekke leverandører og har lang erfaring med installasjoner i boliger og alle typer bygg i Bergen og omegn. God belysning er viktig, uansett om det er hjemme eller på arbeidsplassen.


Med riktig og god belysning på arbeidsplassen bidrar man til reduserte . For å skape et trivelig hjem, spiller belysningen en stor rolle. Lys har mange funksjoner, og finnes i mange varianter. Det spenner fra led- lys til taklamper, . Vi er autorisert installatør av belysning i Oslo og Akershus.


Vi leverer belysning til bedrifter og private.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg