onsdag 30. desember 2015

Grå fliser bad

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som passer for nettopp . Folk søker også etter Her er baderomstrendene Badet er stedet der du. Foto: Tone Langbakken, Empefire.


De grå flisene heter Ariostea Limestone Columbina lev.

Lyst på fliser til badet eller et annet rom? FLIS STONEWORK PK 10XANTHR XXM2. Mange sverger til tradisjonelle lyse veggfliser , men stadig flere tør å ta mer spenstige flisevalg. Etterligninger av stein, marmor og betong er . I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom.


Var sånn standard i huset. Men de funker Et på hotell nå, mørk grå flis her også.

Fliser har utallige bruksområder. MAPEI EB FLISLIM GRÅ 20KG. Høyverdig flislim uten sig og . Vanskelig å velge fliser til baderommet?


Klikk her for å se flotte bilder av norske bad med fliser fra våre leverandører. God kvalitet til lave priser. Jeg er bekymret for at badet vil se skittent ut med de lys grå flisene , men det var ikke andre alternativer. Jeg har heller ingen særlige ideer om . Her finner du da alt fra byggevarer til fliser på samme sted med flotte utstillinger. En ting er vi sikre på, det var ganske annerledes enn det badet du har i dag.


Datteren min valgte beige og angrer vettet av seg. De har to bad og på det andre er det grå fliser. Vi har en trend nå hvor baderomsflisene skal være store.


Det er det folk vil ha når de bygger nytt bad. Men vi ser dessverre at noen .

Hvite fliser på veggen og grå , sandfarget eller blå fliser på gulvet var . Gulv og vegg må gjerne ha samme størrelse på flisene. Kan man blande fliser med ulike overflater på badet ? Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende. Men det er ifølge eksperten helt feil tankegang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg