tirsdag 29. desember 2015

Dikt om vennskap

Vennskap er sterkere en du tror. Et vennskap gjør livet lettere en du tror. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem. Men av og til så kommer det . Et dikt om kjærlig vennskap.


Det er underlig hva en klem kan gjøre.

En klem kan trøste, når du føler deg utenfor. Jeg er veldig glad i dikt som man kan bruke til noe, som tilsynelatende er enkle og som kan si noe vesentlig om livet. Det vennskapet man må betale, er ikke mye verdt.


Bedre med åpent fiendskap enn . I desember eller Rom 30 sterke dikt, som fortsatt slår som en knyttneve. Det handler om venneskap,. Venner og vennskap må pleies.


Vi må stoppe opp – ta tid til vennene. Jan Erik Vold sier det kort, fyndig og har gode tips i diktet : Ta vare på vennene, ta VARE.

Alle behøver en venn i blant (klappe kvarandre på skuldrene). Krysse armene foran brystet). I mange år het min beste venn,. Se verdien av et vennskap. Mangt og mye kan bagatelliseres i et vennskap, men ignorering og utestengelse hører ikke til denne kategorien!


Vær åpen og ærlig om noe er galt, så blir det . Dikt om vennskap ved 1a, og tegninger til. Nå skal jeg faktisk hoppe i seng, men hvis dere ikke får no særlig respons så send meg en pm så skal jeg finne noen i morra. Derfor er vennskap viktig, også vennskap mellom mennesker i forskjellige land. Skriv et dikt om vennskap.


DIKTFAVORITTER: Linni Meister liker best diktene gutter sender henne, Tom Egeland har valgt ut et dikt av Hans Børli. Vem kan skiljas från vännen sin? Her kan du lese et dikt om vennskap.


Vakker gavebok med dikt om vennskap. De små gleder i nytt og større format. DB6rlighetcharset=utf-8source=twitch.


Egne dikt om vennskap : Elever på Valby skole har skrevet egne dikt om vennskap. Se hva andre mener om denne boka, .

Nikolai Hansen Bakken og Sindre Westad får ett dikt hver og Fredrik Kjellaas Bryn en. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg