fredag 25. desember 2015

Sandblåser

Sandstøvet, iblandet støv fra det materiale (overflate) som blir sandblåst , er et helseproblem. Idag brukes verneutstyr under sandblåsingen, som vernebriller, . Sandblåser med resirkulering. Med dette sandblåseanlegget sikres støvfri blåsing. Velegnet for rustfjerning, karrosseriverksteder etc.


Tenker på å kjøpe sandblåser til hjemmebruk.

Her finner du våre aktuelle tilbud. Komplette hengere med kompressor og sandblåserklokke. Perfekt for fasader og brannskadet hus. SANDBLÅSER MED BEHOLDER Ca ltr beholder.


Levert med sandblåserpistol av god kvalitet. Gjør det mulig å blåse tett i åpne lokaler. FarrowsSystem F2MAX er en støvfri våtsandblåser som har en integreret vanntank og heater som.


Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. IBIX Problaster 9FH2o sandblåseren er laget av aluminium , håndterbart og lett å transportere, og er ekstremt allsidig og kan enkelt brukes .

Pinovo har utviklet en drømmeteknologi for sandblåsing av korrodert stål. Den er støysvak, støvfri og vennlig mot mennesker og miljø. Vi ser etter en effektiv og nevenyttig person, til å betjene vår sandblåsehall. Erfaring fra sandblåsing er en fordel, men ikke ett krav, da full opplæring . Gir et perfekt rent resultat og en tilnærmet støvfri prosess.


WH kobling til turbin. For Dento-prep sandblåser. Brukes for å skape mikromekanisk overflate-ruhet på porselen, kompositt og metalloverflater. Utskiftbar spiss for Microetcher ll og llA. Spissen er svært slank og derfor ideell for intraoral bruk.


Danville Microetcher IIA sandblåser. Effektiv sandblåser til lavpris, kapasitet ca. Helt nytt sandblåseutstyr også med sodablasting kit. Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg